Miss Young

Hello, I am Miss Young. I received the following email. It is a socalled "Advance Fee Fraud" letter, where I am promised millions for my assistance. These stories are all lies, and if I respond, sooner or later I will be asked to pay a fee. If I pay, another fee will quickly come up, and it will continue that way until I give up or run out of money. I will never see the millions, because they never existed.

If you received a similar email, you should go to the homepage to read more about 419 fraud.


Mrs

danish

Fra: angela benazi [mailto:angelaforlove@att.net]
Sendt: 17. november 2010 18:54
Emne: hello

angela_benazi@yahoo.com

Hej kære
Mit navn er Miss Angela, jeg er en god leder ung pige. Jeg så din profil i dag og blev interesseret i dig, vil jeg også gerne vide dig mere, og jeg vil have dig til at sende en mail til min e-mail adresse, så jeg kan give dig mit billede for angel_abenazi@yahoo.com Jeg tror, vi kan gå herfra. Jeg venter på din mail til min email adresse above.Remember afstanden eller farve betyder ikke noget, men elsker spørgsmål tild i livet dit
Angela
 
Mrs
Fra: angela Benazi [mailto:angela_benazi@yahoo.com]
Sendt: 19. november 2010 11:00
Emne: All about myself

Hej Dearest

Jeg er meget glad for at læse fra dig i dag, mange tak for din mail. Hvordan laver du derovre i dit land, jeg håber du er fine. Som mit hjerte rettet mig at kontakte dig, jeg tror jeg har fundet en god ven i dig. Om mig selv, mit navn er Angela Benazir, jeg er 24 år gammel, aldrig gift. Jeg er fra Sudan Nordafrika, men nu bor i St. Louis katolske børnehjem hjemme her i Dakar Senegal på grund af borgerkrigen i mit land. Min far og min mor blev dræbt sammen med mine to yngre brødre under kriser. Min afdøde far Dr. Edward Benazir var i politik, og også han arbejder kontrakt for regeringen, før oprørerne angreb min familie en tidlig morgen drab hvert organ. Jeg er den eneste i live nu, fordi jeg var i skole at gøre mit første år i samfundsfag i University of Sudan, når dette skete. l formåede at køre til dette land Senegal, hvor jeg er bor nu. I denne kvindelige hostel, hvor jeg bor, er vi kun lov til at gå ud på få dage af ugen. Det er som opholder sig i fængslet. Jeg har ikke nogen at gå til, min familie flygtede under krigen. Den eneste person, at jeg går her, er rev Fred Emmanuel, der er en højærværdighed her og han giver mig mulighed for at tjekke min mail med computeren i sit kontor. Han er som en far for mig, fordi han har været meget god til mig her. Pastor telefonnummer er (221-7780-23743), hvis du ringer og fortæller ham, at du vil tale med mig Angela, vil han sende til mig fra vandrerhjemmet at svare dig.

Jeg ønsker at komme ud herfra og til at komme over til dit land og til at afslutte min undersøgelse. Vær venlig at lytte til dette, deponerede min afdøde far, da han var i live ($ 2,1 mio) 2.100 tusind dollars i en bank i Europa med mit navn som nærmeste pårørende. Jeg har hans kontoudtog og dødsattest her hos mig. Jeg vil have dig til at hjælpe mig overføre disse penge til din konto i dit land, så du kan også sende mig nogle penge derfra for mig at få mine rejser dokumenter og flybillet til at komme derovre for at mødes med dig, fordi jeg har noget med mig her for at gøre nogen ting. Jeg ønsker ikke at gå tilbage, fordi jeg er bange for fjender, som myrdede min familie, det var også derfor, jeg er her nu. Jeg holde denne hemmelighed for andre her, jeg ikke vil have dem at vide, hvem jeg er, eller hvad jeg har. Please jeg vil også gerne have, at holde det for dig selv og ikke fortælle det til nogen. Jeg er bange for at miste mit liv og penge, hvis folk kender til det. Jeg fortæller dig alt dette om mig selv med tillid, håber du kan hjælpe mig. Please jeg vil have dig til at forstå min situation her.

Jeg har virkelig brug for din hjælp, kan du, hvis du kan hjælpe mig. Jeg kan godt lide ærlig, forståelse og Gud at frygte mennesker. Mine hobbyer er musik, læsning, skrivning mv. Jeg har vedhæftet mit billede for dig, i håb om at se din. Min favorit er engelsk. Please, vil jeg lide det, hvis du kan ringe til mig for os at tale. Tænk om mig og min situation her, kan du ikke bare for sjov. Har en dejlig dag, håber at høre fra dig snart.
Bedste ønsker
Angela

tEBB2O412416-02
c1UBn
     

If you received a similar letter, please ignore it. Do not answer it. If you do, you will end up on more of the mailing lists used by the criminals behind this fraud. Read more....

 

Copyright © 2004-2015 419.bittenus.com. All rights reserved. Updated 04-Feb-2018