Miss Young

Hello, I am Miss Young. I received the following email. It is a socalled "Advance Fee Fraud" letter, where I am promised millions for my assistance. These stories are all lies, and if I respond, sooner or later I will be asked to pay a fee. If I pay, another fee will quickly come up, and it will continue that way until I give up or run out of money. I will never see the millions, because they never existed.

If you received a similar email, you should go to the homepage to read more about 419 fraud.


Mrs

hungarian


Elküldve: 2010. november 19. 13:53
Tárgy : FROM JENNIFER..Szia drága szerelem,1040

Nagyon boldog vagyok, hogy a válasz a leveleimet.
Hogy van a ma? remélem jól van. Az enyém nem jó itt. Kedves kérem én azt szeretném, ha gondol rám, és én helyzetem itt, nem csak a móka kedvéért vagy romantikus ügyek. Kérjük Úgy gondolom, van olyan jó helyzetben, hogy segítsen nekem ki. Azt akarom, hogy mellettem, és segítsen nekem ki ezt a feltételt, kérem. A nevem Miss Jennifer Dion, vagyok 24 éves, egyedülálló és sohasem házasodott meg. l vagyok a libériai Nyugat-afrikai és jelenleg én vagyok élő az egyház Árvaház otthona St. Louis katolikus plébánia itt Dakar Szenegálban eredményeként a polgári, amit vívtak az országomban néhány évvel ezelőtt. A késői apám Dr. John Dion a politikában és a szintén dolgozik szerződést a kormány, s támogatja a jelenlegi kormányt, mielőtt a lázadók megtámadták a családom egyik kora reggel, megöli apám és anyám Stella az én két öcsém.

Kedves, hogy csak én vagyok, aki életben van, mivel én voltam az iskolában, ahol csináltam az első évemben a társadalmi tudomány, a University of Libériában és l sikerült futtatni egy közeli ország Szenegál, ahol én vagyok most tartózkodik. Ebben az árvaházban otthon, nekünk csak megengedik, hogy menjen innen, csak néhány nappal a hét. Ez olyan, mint egy a börtönben való tartózkodás. Nincs semmilyen viszonylagos most ki tudok menni, az összes rokonom elfutott a háború közepén, és az egyetlen személy, aki nekem van most Rev.dick Ábel, aki a tisztelendő úr a St. Louis plébánia van. Ő nagyon kedves volt velem, mióta jöttem itt de nem élek vele, én vagyok így a női szálló mert van két szállója, egy embereknek a másik nőknek. Ő is a személy, aki én használni a számítógépet, hogy írjon neked, mert én segíteni neki néhány típusú dokumentumok istentiszteleteken. A reverends Tel száma (+221-761365775) ha kiáltasz és azt mondja neki, hogy beszélni akarsz velem kérni fog engem a szállóban, hogy megválaszolja a hívást.

Azt akarom, hogy menjen vissza a tanulmányaimat, mert én csak az én első évben az iskolában, mielőtt ez történt. Kérjük, hallgassa meg ezt, a késői apám, amíg életben volt letétbe helyezte ($ 4,6 millió) 4600000 egységes állami dollár egy bank használta a nevemet, mint a legközelebbi rokon, és nekem van a számlakivonat és a halotti bizonyítvány itt én. Kérjük, azt fogom szeretni, hogy segíts nekem átvinni ezt a pénzt a számlára az Ön országában és tudsz küldeni egy kevés pénzt nekem, hogy megkapjam utazási okmányok és jegy, hogy jöjjenek át hogy találkozzanak veled az Ön országában, mert nekem nincs semmi a Ugyanakkor velem, hogy minden mozgását, vagy nem olyan dolog. Attól tartok, a békétlenség apám készítette vissza az én országomban, amíg életben volt, ez volt az is, hogy miért én futott ki ezt a helyet. Megtartottam ezt a titkot, hogy más népek itt, mert én nem akarom, hogy tudják ki vagyok, vagy amit én. Az egyetlen személy, aki tud róla, a Reverend, mert ő olyan, mint egy apa nekem.

Kérjük ezért, azt fogom szeretni, hogy tartsd meg azt magadnak és ne mondd el senkinek, mert én félek a kioldó az életem és a pénz, ha az emberek sikerül tudnia erről. Ne feledje, én mondom neked mindezt miatt a bizalom nekem van benned, de még nem találkoztam személyesen. Kedvelem a becsületes, a megértés és Isten félve az emberek. Hobbim a zene, az olvasás, írás és a sport. Nekem van csatolva a képem neked, és én is szeretném látni a tiéd. Én is szeretném tudni többet rólad a nevét és címét teljes. A kedvenc nyelv az angol, de nem nagyon tökéletes. Időközben azt fogom szeretni, hogy hívj engem, mint mondtam nekem van egy csomó mondani. Have a nice day, és gondolj rám, és én helyzetem itt kérem. Vár, hogy hallani rólad leghamarabb.
Üdvözlettel,
jennifer 1040


BRd0bt088260-02
D3uArJ651854-02
 
     

If you received a similar letter, please ignore it. Do not answer it. If you do, you will end up on more of the mailing lists used by the criminals behind this fraud. Read more....

 

Copyright © 2004-2015 419.bittenus.com. All rights reserved. Updated 04-Feb-2018