Miss Young

Hello, I am Miss Young. I received the following email. It is a socalled "Advance Fee Fraud" letter, where I am promised millions for my assistance. These stories are all lies, and if I respond, sooner or later I will be asked to pay a fee. If I pay, another fee will quickly come up, and it will continue that way until I give up or run out of money. I will never see the millions, because they never existed.

If you received a similar email, you should go to the homepage to read more about 419 fraud.


Mr

hungarian

Dátum: 2010. március 4., csütörtök, 19:06:29
Feladó: lilian morgan
Címzett: liliancamor2@yahoo.com(liliancamor2@yahoo.com)


e-mail, mint te, A jó Isten áldjon meg benneteket Jézus nevében

Szeretettel várunk Ön nevében a mi Urunk Jézus Krisztus Urunk, hogy én vagyok az asszony, Lilian Morgan Köztársaság, Kuvait, ahol voltam Mr. Steven Morgan, aki együtt dolgozott Kuvait nagykövetséget elefántcsontpart kilenc évvel halála el tt a 12 / 01/2009 . Voltunk házasok tizenegy éves gyermek nélkül. Meghalt egy rövid ideig tartott, hogy a betegség csak négy nap. Halála el tt mindketten újjászületik keresztény. Halála óta úgy döntöttem, hogy nem férjhez újra, vagy nem kap a gyermek kívül otthonom, amely ellen a Biblia.

Amikor a néhai férje élt helyezte el a dolláros összegre 2,5 00 millió dollárt az állam csatlakozott a bank Abidjan Elefántcsontpart Nyugat-Afrika. Jelenleg ez a pénz még a bankban. Nemrégiben, az orvosom azt mondta, hogy ne vegye be a következ nyolc hónapban figyelhet meg daganat okozta a problémát.

Bárki, aki zavar, a legtöbb az én utazási betegség. Ismerve az állapotom úgy döntöttem, hogy ezt az alapot adományoz, hogy egy jótékonysági szervezet, amely használni fogja ezt a pénzt, ahogy megyek mandar csatolták. Szeretnék olyan szervezet, amely használja ezt az alapot az árvaház, iskolák, templomok, özvegyek, szaporító az Isten szavát, és arra törekszenek, hogy Isten háza megmarad. A Biblia tette számunkra, hogy megértsük, hogy "áldott a kéz, amely ad".
Vettem ezt a határozatot, mert nincs olyan gyermek, aki örökölni fogja ezt a pénzt, és a férjem rokonai nem keresztény és nem akarom a férjemet er feszítéseket kell használniuk, amelyek az emberek, akik nem hisznek Istenben.

Nem akarok olyan helyzetben, amikor ezt a pénzt nem használható olyan ördögi módon. Ez az, amiért én vagyok ilyen határozat meghozatala. Nem félek a halál így tudom, hol van. Tudom, hogy én leszek a mellkasban az Úr. Az Exodus 14 v 14 azt mondja, hogy "Mr. harc az ügyemet, és én is az én magatartása a békét."

Nem kell semmilyen telefonos kommunikáció e tekintetben, mert az egészségem így jelenléte a férjem rokonai körülöttem mindig. Nem szeretném tudni, hogy ezt a fejleményt. Istennél minden lehetséges. Minél hamarabb kapja meg a választ adok a kapcsolatot a bank Abidjan Elefántcsontpart Nyugat-Afrika.
Mi is közzé egy levelet, hogy próbálja a jelenlegi kedvezményezett az alap-tól az Igazságügyi Minisztérium, Elefántcsontpart. Kívánom, és az egyház mindig rogaran számomra, mert az Úr az én pásztorom. Boldogságom az, hogy éltem az élet méltó keresztény.

Aki meg akarja szolgálni az Urat kell szolgálnia t lélekben és igazságban. Kérjük, mindig imádkozni egész életedben. Felvenni a kapcsolatot a fenti e-mail, bármilyen késlekedés meg a választ ad nekem a helyszín beszerzése másik gyülekezet e ugyanerre a célra. Kérjük, gy z djön meg róla, hogy cselekedjenek ennek megfelel en az alábbiak szerint. A vár, hogy megkapja a választ hamarosan.

Folytatás az Úr megáldotta.
tied nincs Krisztusban,
nincs Lilian Morgan.
Megjegyzés: Kérjük, válaszát az én privát e-mail (liliancamor2@yahoo.com)
Biztonsági okokból ok thanks és bizalmas 
     

If you received a similar letter, please ignore it. Do not answer it. If you do, you will end up on more of the mailing lists used by the criminals behind this fraud. Read more....

 

Copyright © 2004-2015 419.bittenus.com. All rights reserved. Updated 04-Feb-2018