Miss Young

Hello, I am Miss Young. I received the following email. It is a socalled "Advance Fee Fraud" letter, where I am promised millions for my assistance. These stories are all lies, and if I respond, sooner or later I will be asked to pay a fee. If I pay, another fee will quickly come up, and it will continue that way until I give up or run out of money. I will never see the millions, because they never existed.

If you received a similar email, you should go to the homepage to read more about 419 fraud.


Mr

danish

Sent: Monday, April 12, 2010 11:09 PM
Subject: Fra: Fru Marie Moses

Fra: Fru Marie Moses
Abidjan, Cote d'Ivoire.
Vestafrika.

kæreste,

Mit navn er Marie Moses fra Vestafrika, og jeg er 19 år gammel.

Vær det er mig en glæde at kontakte dig for en virksomhed venture, som jeg agter at etablere sig i dit land kræver maksimal tillid og tiltro 100%.

Selv om jeg ikke har kendt eller mødt med dig før, men jeg tror, at man skal fare betro sig til nogen til at lykkes til tider i livet. Så der er denne enorme mængde af penge i det samlede beløb med fire millioner eight hundred tusinde EUR (€ 4,800,00.00) kun som jeg har arvet fra min afdøde far i en bank her i Abidjan Cote d 'Ivoire, før han blev forgiftet til døde
af hans forretningsforbindelser i samarbejde med familiemedlemmer.

Min mor døde da jeg var bare en baby, og siden da min far tog mig så speciel. Før død min far i et privat hospital her i Abidjan han hemmeligt kaldte mig på hans seng side og fortalte mig om de penge, som han deponeres i en banker her i Cote d'Ivoire bruge mit navn som sin eneste datter for den næste af Kin i deponeringen af pengene.
Han forklarede, at mig, at det var på grund af denne rigdom, at han blev forgiftet af hans forretningsforbindelser i samarbejde med familiemedlemmer ud af ugudelige og jealousness.

Nu, på grund af den politiske ustabilitet i landet, og min familie slægtninge truer mit liv på grund af min arv fra min afdøde far, derfor har jeg decieded til at forlade dette land og investere disse penge i dit land eller hvor som helst sikkert nok uden for Afrika for sikkerhedsmæssige årsager.
Jeg vil have dig til at hjælpe mig til at overføre disse penge i dit land til investeringer på followings nedenfor:

Telecommunication Industries

Real Estate Management

Internationale skoler

Fem-stjernede hoteller

Så snart jeg har modtaget din hurtigt svar angiver din interesse at hjælpe mig med succes overføre pengene til din konto, vil jeg give dig alle de nødvendige oplysninger, som du kan kræve at arbejde hen imod at overføre pengene til din konto.
Endelig er jeg villig til at tilbyde dig 15% af de samlede penge som form for kompensation for jeres indsats for at hjælpe mig med dette ydmyge anmodning.

Tak og Gud velsigne jer.

Marie Moses.
 
     

If you received a similar letter, please ignore it. Do not answer it. If you do, you will end up on more of the mailing lists used by the criminals behind this fraud. Read more....

 

Copyright © 2004-2015 419.bittenus.com. All rights reserved. Updated 04-Feb-2018