Miss Young

Hello, I am Miss Young. I received the following email. It is a socalled "Advance Fee Fraud" letter, where I am promised millions for my assistance. These stories are all lies, and if I respond, sooner or later I will be asked to pay a fee. If I pay, another fee will quickly come up, and it will continue that way until I give up or run out of money. I will never see the millions, because they never existed.

If you received a similar email, you should go to the homepage to read more about 419 fraud.


Mrs

hungarian

Dátum: 2010. május 30., vasárnap, 18:07:05
Feladó: Kate Nuhan
Tárgy: Thanks From Kate

Kedves barátom, 4040
Megkaptam az e-mail köszönöm a lehetőséget adtál nekem, hogy lesz a barátod. Én nagyon szeretném, hogy jó kapcsolatot veled. Nekem van egy különleges ok, amiért úgy döntött, hogy Önnel a kapcsolatot.
Bár ez nem marad nekem mondani, de tudom, hogy én vagyok őszinte lány, megbízható, becsületes, szerető kedvességgel, nyitott gondolkodású, intelligens, könnyen megy, hűséges és gondoskodó.

Úgy döntöttem, hogy Önt elolvasása után profil sürgőssége miatt az én helyzet itt. My name is Miss Kate Nuhan Vaye 26 év és Libériában, a nyugati része az afrikai, a késői apám, Issac Nuhan Vaye, volt miniszterhelyettes közmunkaügyi a Charles Taylor kormányának. Volt hamisan vádolták ábrázolási eltávolítani az akkor (libériai elnök, Charles Taylor-) mandátumát. Tárgyalás nélküli, Charles Taylor megölte. Bár, nem tudom, hogy milyen mértékben ismeri az események és törékeny politikai helyzetet Libériában, mint abban az időben.
De kialakult következetes címoldalára a CNN, BBC News bulletins.You tudja ellenőrizni ezt a néhány nemzetközi újságok hirdették meg az internetes oldalak az alábbi:

(I) http://www.usatoday.com/news/world/2003-07-15-liberia_x.htm
(Ii) http://www.unwire.org/UNWire/20030716/449_66

Az-az, hogy én vagyok kénytelen, hogy Önt, mert a bántalmazás kapok az én anyám lépést. Apámnak volt két felesége el~ott kimúlását.
Anyám volt a második, az első nem emelhet neki egy kérdés után kilenc évvel a házasság, hogy felmerült benne az ötlet kapnak egy második feleségének, hogy történt, hogy az én anyám késő.

A házasságkötés után az anyám, az első felesége lett, míg az ellenséges és agresszív mértékben, hogy az apám volt, hogy elküldtem neki a csomagolási és bérelt egy lakást neki a város. Jött vissza vele a dolgok után a híreket a szüleim halál. Ő már többé-kevésbé ellenséges velem, és azt szeretnék, hogy tagadják meg az összes apám vagyonának.
Én csak, mintha egy gonosz körben, hogy nem a házban tetszik nekem.

Közben akartam menekülni az Európa-de elrejt én nemzetközi útlevél és egyéb értékes utazási dokumentumokat. Szerencsére ő nem fedezték fel, hol tartanak az apám fájl, amely tartalmazza a fontos dokumentumok. Így elhatároztam, hogy futni, hogy a menekülttáborban, ahol én vagyok jelenleg a menedékjogot kérők az Egyesült Nemzetek főbiztosság a Menekültügyi itt Dakar, Szenegáli Köztársaság.
Miatt nem képes az én és a források hiánya miatt, úgy döntöttem, hogy Önt a segítséget kérem, én nagyon örülök, ha meg kell fontolnia, hogy segítsen nekem legyen szíves.

Én hogy kapcsolatba lépne Önnel a hosszú távú üzleti kapcsolatot, és beruházási támogatás az Ön országában. Apám áldott memória elhelyezett összeg US $ 6,500,000.00 (hat ötszázezer dollár) a Bank itt Szenegálban a nevem, mint a legközelebbi rokon. Amikor jöttem Szenegál, mentem a bankba, ahol apám helyezte el a pénzt, hogy tudok pénzt felvenni, mint a legközelebbi hozzátartozó a számla, és új életet kezd.
Sajnos, nem tudtam, hogy apám megállapodást írt alá a bank, hogy a pénz nem bocsátható közvetlenül nekem, ha nem házas, vagy up-to 30years.

A megállapodás kimondja, hogy én ügygondnokot / befektető bármikor akarom venni a pénzt a bank előtt vagyok 30 éves. Tudomásul veszem, hogy a befektető a beruházás és kezelése a pénzt nekem egy jó üzlet.
Tehát a bank az emberek tanácsolta nekem, hogy mivel nem vagyok még 30 éves és nem házasok, azt kell keresni valakit állni nekem igények szerint, hogy egyetért a késői apám.

Ez az, amiért felvettem a kapcsolatot veled. Másodszor, szeretem az országot, és azt akarom, hogy ott éljen, és én továbbra is az oktatás, mint én az én 1. évben az egyetemen, amikor a válság kezdődött és a halál a szüleim. Az a szándékom, hogy kártalanítja Önt 20%-át pénzt a szolgáltatások és a fennmaradó összeget a saját tőke befektetések. Ez az oka annak, amiért úgy döntött, hogy Önnel a kapcsolatot. Kérjük, minden kommunikációs kell keresztül az e-mail címet csak a bizalmas célokra.
Amint megkapja a pozitív választ mutató érdeklődést fogom fel a dolgokat cselekvésre azonnal.

A fentiek fényében, azt kell értékelni egy sürgős üzenetet, hogy a képes és hajlandó kezelni ezt a tranzakciót őszintén. Nem tudsz hívj fel telefonon, mert nincs telefonunk, de ha tetszeni fog beszélni velem telefonon adok telefonszámát Rev-apa a táborban, mert mondtam neki egy kicsit az állapotom.
Ha telefonál, mondd meg neki, szeretne beszélni Kate Vaye, a libériai lány fog hívni engem, mert tudja, hogy én vagyok tartózkodó női Hostel Szoba 74.

Várja a sürgős és pozitív választ. Kérjük, ne tartsa ezt csak magadnak.
Kérem, kérem, ne tegye közzé ezeket az adatokat, amíg nem jövök át, ha az alap már át.

Üdvözlettel,
Ms. Kate

Thanks From Kate

Dear friend,
I received your email thanks for the opportunity you have given me to become your friend. I will really like to have a good relationship with you. I have a special reason why I decided to contact you. Though it is not left for me to say, but I know that I am an honest girl, trustworthy, truthful,loving kindness, open minded, intelligent, easy going, faithful and caring.

I decided to contact you after reading your profile because of the urgency of my situation here. My Name is Miss. Kate Nuhan Vaye 26 years old and from Liberia, in the western part of Africa, My late Father -Issac Nuhan Vaye, was the Deputy Minister of Public Works in Charles Taylor's government. He was falsely accused of plotting to remove the then (PRESIDENT OF LIBERIA- CHARLES TAYLOR) from office. Without trial,Charles Taylor killed him. Though, I do not know to what extent you are familiar with events and fragile political situation in Liberia as at that time. But it formed consistent headlines in the CNN, BBC news bulletins.You can verify this from some of the international newspapers posted in the web sites below:

(I) http://www.usatoday.com/news/world/2003-07-15-liberia_x.htm
(ii) http://www.unwire.org/UNWire/20030716/449_66

In-fact, I am constrained to contact you because of the maltreatment I'm receiving from my step mother. My Father had two wives before his demise. My mother was the second ,the first one couldn't raise him an issue after nine years of their marriage that emerged in him the idea of getting a second wife that happened to be my late mother.

After the marriage of my mother,the first wife turned hostile and aggressive till the extent that my father had to sent her packing and rented an apartment for her in the town. She came back with her things after the news of my parents death. She has been more or less hostile to me and want to deny me of all my father's assets. I am just like being in a wicked circle that nothing in the house pleases me.

Meanwhile, I wanted to escape to the Europe but she hide away my international passport and other valuable traveling documents. Luckily she did not discover where I kept my fathers File which contains important documents. So I decided to run to the refugee camp where I am presently seeking asylum under the United Nations High Commission for the Refugee here in Dakar, Republic of Senegal. Due to my inability and lack of resources ,I decided to contact you for a help please ,I will be very glad if you should consider to help me please.

I am contacting you for a long term business relationship and investment assistance in your Country. My father of blessed memory deposited the sum of US$6,500,000.00(Six Million Five Hundred Thousand Dollars) in a Bank here in Senegal with my name as the next of kin. When I came to Senegal, I went to the bank where my father deposited the money so that I can withdraw some money as the next of kin to the account and start a new life. unfortunately, I did not know that my father signed an agreement with the bank that the money should not be released directly to me if not married or up-to 30years.

The agreement states that I should appoint a trustee/investor any time I want to take the money from the bank before I am 30 years. I understand that the investor is to invest and manage the money for me in a good business. So the bank people advised me that since I am not yet 30 years and not married, I should look for someone to stand for me for claims in accordance with their agreement with my late father.

This is why I contacted you. Secondly, I like your country and I want to live there and continue my education as i was in my 1st year in the university, when the crisis started and death of my parents. It is my intention to compensate you with 20% of the total money for your services and the balance shall be my investment capital. This is the reason why I decided to contact you. Please all communications should be through this email address only for confidential purposes. As soon as I receive your positive response showing your interest I will put things into action immediately.

In the light of the above, I shall appreciate an urgent message indicating your ability and willingness to handle this transaction sincerely. You can not call me on phone because I have no phone here but if you will like to speak to me on phone I will give you phone number of the Rev-father at the camp because I told him a little bit about my condition. When you call, tell him you want to speak to Kate Vaye, the liberian girl He will call me because he knows that I am staying in the female Hostel Room 74.

Awaiting your urgent and positive response. Please do keep this only to yourself. Please I beg you not to disclose these details till I come over, once the fund has been transfered.

Yours Sincerely,
Ms. Katekate
kate_2
 
     

If you received a similar letter, please ignore it. Do not answer it. If you do, you will end up on more of the mailing lists used by the criminals behind this fraud. Read more....

 

Copyright © 2004-2015 419.bittenus.com. All rights reserved. Updated 04-Feb-2018