Miss Young

Hello, I am Miss Young. I received the following email. It is a socalled "Advance Fee Fraud" letter, where I am promised millions for my assistance. These stories are all lies, and if I respond, sooner or later I will be asked to pay a fee. If I pay, another fee will quickly come up, and it will continue that way until I give up or run out of money. I will never see the millions, because they never existed.

If you received a similar email, you should go to the homepage to read more about 419 fraud.


Mr

swedish

Sent: Wednesday, October 26, 2011 8:33 PM
Subject: partnerskap begaran, visa bifogade detaljer 
 

Hej

Jag är Barrister Justin Murphy från London, Storbritannien, Jag är en praktiserande jurist, En av mina klienter dog år 2008 men han lämnade bakom summan av nio miljoner, fem hundra tusen brittiska pund deponeras i ett finansiellt institut men tyvärr han inte specificera sin arvtagare före sin plötsliga död.

Alla mina försök att spåra sina familjemedlemmar har visat sig misslyckad eftersom han inte skriva ett testamente före sin död.

Den brittiska arv lag tillåter någon Bank att konfiskera den avlidnes fond, Incase fonden är kvar outtagna för över en period på 19månader efter döden av kontot ägaren. Den bank där denna fond deponeras har kontaktat mig för att ge arvtagare, så att de kommer släppa denna fond till arvingen men Jag är ännu inte rekommendera någon som arvtagareu. Detta är anledningen till att jag har kontaktat dig så att jag lagligt kommer att rekommendera er som arvtagare eftersom du har samma efternamn med den avlidne.

Enligt den brittiska arvsrätt, Det åligger advokaten att ange arvinge till den avlidne och jag är den personliga advokat till den avlidne. Därför har jag alla rättigheter att rekommendera någon som arvtagare och banken kommer att släppa fonden till person.

Jag har alla rättsliga dokumentationer att slutföra denna transaktion framgångsrikt utan problem med regeringen i Storbritannien och i ditt land, denna transaktion är 100% riskfritt, Jag kommer att styra och leda dig på vad du ska göra vid en given tidpunkt, När fonden överförs till ditt konto som jag kommer att uppsöka dig i ditt land, då kommer vi att dela de medel som i andelen 40% för dig, 40% för mig och 20% kommer att doneras till välgörenhetsorganisationer.

Detta arv fordringar kommer att vara rättsligt klar, allt jag behöver från dig är din totala samarbete och ärlighet.
Du kommer att hålla denna transaktion hemligt tills den fonden har bekräftats i ditt konto, om du är intresserad att arbeta med mig vänligt fram nedan information:

Ditt fullstandiga namn:
Din mobil eller mobiltelefon nummer:
Din telefon (Office och Home) nummer:
Ditt faxnummer:
Ditt yrke:
Din alder:
Din nationalitet:

Anmarkning: Jag oversatter till svenska och jag tror att det inte ar tillrackligt bra, forstar du engelska? om du kan skriva engelska, kan du svara pa engelska for enkel kommunikation, jag ser fram emot ditt snabba svar.

Vanliga halsningar,
Barrister Justin H. Murphy

 
     

If you received a similar letter, please ignore it. Do not answer it. If you do, you will end up on more of the mailing lists used by the criminals behind this fraud. Read more....

 

Copyright © 2004-2015 419.bittenus.com. All rights reserved. Updated 04-Feb-2018