Miss Young

Hello, I am Miss Young. I received the following email. It is a socalled "Advance Fee Fraud" letter, where I am promised millions for my assistance. These stories are all lies, and if I respond, sooner or later I will be asked to pay a fee. If I pay, another fee will quickly come up, and it will continue that way until I give up or run out of money. I will never see the millions, because they never existed.

If you received a similar email, you should go to the homepage to read more about 419 fraud.


Mr

hungarianDátum: 2011. október 18., kedd, 20:13:53
Feladó: Ban Of America
Tárgy: Bank of America Transaction Service Notification (Bank of America-TNS) * * JÓVÁHAGYOTT*

http://topnews.net.nz/images/Bank-Of-America-Logo.jpg


Ez egy automatikus generált e-mailt a Bank of America tájékoztatni arról, hogy éppen most kapott fizetése 60,000.00 HUFa mi értékes előfizetői
Ez a támogatás csak küldtek. Ez lesz 48 óra után szállítás részleteit már az Ön által megadott és igazolt kifizetés előtt kerül át a számlájára.
Kérjük, tekintse át alábbi adatokat, ha azok megfelelőek.

Alább az Fizetés Részletek A Transfer . . . . . . . . . . . .

Név Account:
Bank neve:
Számlaszám:
Ország:
Transfer money 60,000.00 HUF
Hitelező banki információk.
Hitelező Id:
Számlatulajdonos neve:
Számlaszám:
Hitelező bank neve: Bank of America
Bankfiók: Grúzia Kerület:
Postai információ:
Név: Onyekachi Okwudiri
Cím: 84, Ijesha Road
Város: Ijeshatedo
Állami: Lagos
Ország: Nigeria
Irányítószám: 23401
Transzfer Leírás

Erről az üzenetről:
Ez a támogatás jóváhagyott, és jelenleg folyamatban van a szállítás részleteit is kapott, mielőtt fog át. Ön küld ki a tételt, hogy fizettek a megrendelő, és elküldi a szállítás részleteit nekünk(consultus_customercare@consultant.com) más tárgyalások is kezdődött a banki és végül át a pénzt a számlára. Ha a szállítás részleteit nem érkezik, a kifizetés nem kerül jóváírásra a fiókba.
Ha nem küld ki az elemet, és a bank a szállítás részleteit eredményeként egy panaszt fájlt a Banknak van, mint a csalásgyanús eladó. Mi már hívás észre, hogy egyes eladók, miután megkapta fizetés, nem küld ki az elemet (áru / szolgáltatás) fizetett, és amikor ez történik, az ügyfelek jönnek, hogy tartsa a bank felelős és nem az eladó.
Ha a küldemény adatai érkezik meg, akkor indul a hitelesítési folyamat során. Kapcsolatfelvételre kerül sor a hivatal, hogy a szállítás történt. Egyes eladók nyújtanak hamis szállítás részleteit. Ha kiderül, hogy a szállítás részleteit hamis, ez automatikusan azt jelenti, az Ön scammer, és jelenteni kell a hatóságoknak az azonnali intézkedés történik veled.
Pénzt küldeni a többi
Bank of America ügyfelek
Küldése fizetés egy a Bank of America fiók másik a Bank of America fiók egyszerű és nem vállal semmilyen extra díjat. További információ szól a helyi transzfer két számlák a mi bank, akkor látogasson el a bank honlapjánwww.bankofamerica.com .
Bank of America     Online Banking customer

Ü gyfélszolgálatunk tanácsadóin k online a nap 24 órájábana választ minden olyankérdésre , hogy esetleg. További érdeklődik , vagy bármilyenkérdése tekintetében a fizetési, vagykapcsolatban , aholel kell küldeniük aküldemény adatait , akkorlépjen kapcsolatbatanácsadója consul tus_customercare@consultant. com .
Köszönjük, hogya Bank OfAmerica Online fizetés .
Örülünk , hogyszolgálja az onlinefizetési jobban a jövőben.
Üdvözlettel ,
1signature
deb Walden
Ügyvezető alelnök
Bank of America
Bank ofAmerica befektetési Service s, Incbejegyzett
bróker - kereskedő tagja NASD ( National Association ofSecurities kereskedők , Inc. ) és aSIPC ( Securities Investor Pro tection Corporation) , és egy nembanki leányvállalata
A Bank ofAmerica , N.A.

Bank ofAmerica , N. A. tagja FDIC . Egyenlő Ház Kölcsönadó
(c) 2011Bank ofAmerica Corporation . Mind en jog fenntartva. Egyenlő Ház Kölcsö nadó

http://www.cardtrak..com/media/images/200710/17a.jpg
Mr
Dátum: 2011. október 25., kedd, 13:11:38
Feladó: Bank Of America
Tárgy: * * Még mindig vár a sürgős választ * *

http://theinstargroup.com/blog/wp-content/uploads/2011/05/BoA-Logo1.jpeg

Azt írja , hogy emlékeztessem önöket, hogy az Igazgatóság várja , hogy a részleteket a fizetési elvégezte a Western Union pénzátutalási lehetővé teszi számunkra a számlájára az a bank.
Szóval, ha még nem tette meg még , menjünk most, hogy minden nyugati szakszervezeti üzletet a környéken, és fizeti a $ 100 az információs küldtünk Önnek.

Név : Mózes OKPANACHI
Város : . Surulere
Állami : Lagos
Ország : Nigeria
Irányítószám : 23401


Ez a mi képviselő -Afrikában , aki mindig megkapja ezt a pénzeszközök támogatások a Nemzetközi Programja " tápláló nemzet" a nyugat-afrikai országban.

Tehát , küldje el a $ 100 a nevet adtunk meg , és ha kapunk részleteket a fizetés , hogy is

Feladó keresztneve
Feladó vezetékneve
Város :
állami :
ország :
Irányítószám :
MTCN :
Teszt kérdés :
Válasz :

Mi lesz a számlájára, és elküldjük Önnek a visszaigazoló e-mailt a hozzáférési kódot, hogy így , akkor megkapja a pénzt a bankban.

Reméljük, hogy olvassa el tőled a lehető leghamarabb.

Üdvözlettel ,
 
     

If you received a similar letter, please ignore it. Do not answer it. If you do, you will end up on more of the mailing lists used by the criminals behind this fraud. Read more....


Copyright © 2004-2015 419.bittenus.com. All rights reserved. Updated 04-Feb-2018