Miss Young

Hello, I am Miss Young. I received the following email. It is a socalled "Advance Fee Fraud" letter, where I am promised millions for my assistance. These stories are all lies, and if I respond, sooner or later I will be asked to pay a fee. If I pay, another fee will quickly come up, and it will continue that way until I give up or run out of money. I will never see the millions, because they never existed.

If you received a similar email, you should go to the homepage to read more about 419 fraud.


Mr

swedish
From: svetlana_jovanovska50@hotmail.com
Subject: Vänligen kontakta bankdirektör här för överföring nu
Date: Tue, 27 Sep 2011 08:34:51 +0100Bra dag och tack för ditt snabba svar till mig, Jag får kontakt med dig från denna webbplats (www.member.schack.se )

Jag tackar så mycket för din garanti för att hjälpa mig med öppet hjärta och uppriktighet i att överföra medlen (1.500.000.00 $) till ditt bankkonto för det goda och välgörenhetsarbete i ditt land. Må Gud välsigna dig och ge dig mer styrka

Jag vill att du ska försäkra mig om att dessa medel (1.500.000.00 $) kommer att vara säkra och användning enligt önskan min avlidne maken genom att använda den för att hjälpa de fattiga föräldralösa barn att fortsätta sin skolgång, besöker moderlösa barnen hem och hjälpa dem ekonomiskt borta i ditt land så snart banken överföra pengarna till ditt bankkonto.

Min välvilja är i uppfyllandet av min sena mans vilja och beslut att bidra till att främja humanitära och välgörenhet tjänster med stor tonvikt på att hjälpa moderlösa barn i utlandet. Du kan se min bild och min internationella pass i den bifogade filen och även fonden insättning certifikat och min avlidne mans brist certifikat vidarebefordra dem till bankdirektör nu.

Jag är också placera min totala tillit till dig genom att ge dig kontaktinformation till bankdirektör som kommer att göra överföringen av medlen var deponerade i banken här av min avlidne make, så kontakta bankdirektör nu för förfarandet för överföringen till ditt bankkonto så snart som möjligt, följer banken kontakt som:

SPRING BANK PLC

ABIDJAN COTE D'IVOIRE

Direkt nummer: +225-459-271-16

Direkt fax: +225-215-800-49

Direkt e-post: dr_Josephgreenpalm60@hotmail.fr

officiell e-post: springbankplcci@rediffmail.com <springbankplce@rediffmail.com>

kontakt person: Dr. Joseph Greenpalm (utländska penningöverföringar chef)

Jag vill att du gå vidare och kontakta bankdirektör nu via e-post omedelbart och be honom att ge dig mer information handlar om förfarandet för överföringen till ditt bankkonto.

OBS: Jag har redan informerat banken om denna överföring, sa jag till honom att jag kontaktat dig och jag vill att han ska överföra pengarna till ditt bankkonto,

Ha tro på Gud och inte förråda mig eller berätta för någon annan person om detta, vänligen hålla allt om denna överföring utsöndrar förrän banken överföra pengarna till ditt bankkonto eftersom vissa människor är onda sinnade dessa dagar, så håll allt utsöndrar så att du kommer att uppnå all den framgång, så kontakta banken nu med dessa dokument kan du nå mig med denna telefon på sjukhus +22502294065

skicka uppgifter till banken nu:

Ditt fullständiga namn:. . . . . . . . . .

ditt land:. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

ditt adress :. . . . . . . . . . . . . . .

Telefon:. . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jag kommer att vänta på brådskande svar med mer information finns så snart du kontakta bankdirektör.

Tack

Högaktningsfullt syster,

Fru Svetlana Jovanovska

DEATH CERTIFICATE1
Deposite slip1
my ppt

 
Mr
Sent: Tuesday, September 27, 2011 7:27 PM
Subject: Har du fått mina mail?‏

God morgon till dig och hur är din familj, gör får du min mail och mina personliga uppgifter som jag skickade till dig? är glad för ditt intresse och ansträngning för att göra detta arbete för mig så att min man arbete och dessa pengar kommer inte slösa i andras mark, är du välkommen att kontakt med bankdirektör som jag har gett er sin kontakt för alla lagenlig överlåtelse förfaranden kan jag inte kunna kommunicera med dig alltid på grund av min hälsa, men väl och låt mig veta positionerna.

Tack

Med vänlig syster troget

Fru Svetlana

 
     

If you received a similar letter, please ignore it. Do not answer it. If you do, you will end up on more of the mailing lists used by the criminals behind this fraud. Read more....

 

Copyright © 2004-2015 419.bittenus.com. All rights reserved. Updated 04-Feb-2018