Miss Young

Hello, I am Miss Young. I received the following email. It is a socalled "Advance Fee Fraud" letter, where I am promised millions for my assistance. These stories are all lies, and if I respond, sooner or later I will be asked to pay a fee. If I pay, another fee will quickly come up, and it will continue that way until I give up or run out of money. I will never see the millions, because they never existed.

If you received a similar email, you should go to the homepage to read more about 419 fraud.


Mrs

finnish

Date: Fri, 27 Jan 2012 06:10:51 -0800
From: zinkaje12@yahoo.com
Subject: Minä haluaisin tietää enemmän sinusta

Hyvä!
Millainen oli yön yli siellä omassa maassa, uskon et oli mukava nukkunut viime yönä, ja ilmapiiri oli erittäin hyvä tänään kanssanne maassanne? Täällä sää oli hieman lämmin täällä tänään Dakarissa Senegalissa.

Nimeni on Zianab Omar Nkaje, olen (23) vuotta vanha, yksi (koskaan naimisissa ennen), messuilla complexion, 1.73cm. Samaan aikaan ikä ei ole väliä, todellista suhdetta, joten olen tyytyväinen ikäsi. Olen parantua Goma , etelään Kongon demokraattisessa tasavallassa Keski-Afrikassa. Muodollista siirtomaa Belgiassa . Ja nyt asun Dakar seurauksena sisällissota, joka käytiin kotimaassani.
Edesmennyt isäni, Ismail Omar Nkaje oli poliitikko ja johtaja [Al Majid rajoitettu öljy-ja kaasuyhtiö] Kinshasassa pääkaupungissa maani, Kongon demokraattisessa tasavallassa, ennen kapinalliset hyökkäsivät meidän talosta varhain aamulla ja tappoi isäni ja ampui kahdesti äitini jalka kylmäverisesti. Jälkeen ilmaantuvuus onnistuin äitini kanssa ja tehdä tiemme Senegaliin. Ennen äitini myöhemmin luopua kuolemaan, koska vamman bullet ja riittämätön hoito.

Nyt olen yksin täällä Senegalissa jossa elän nyt pakolaisena. Haluaisin tietää enemmän sinusta. Omat tykkää ja inhoaa, harrastuksistasi ja mitä olet tekemässä tällä hetkellä. Kerron teille lisää itsestäni minun ensi postitse. Attached tässä on minun kuvani, ja minä myös mielelläni teidän. Toivon kuulevani sinusta pian.
Kunnioittavasti.
Zianab
file1 2
file2

Mrs

 

Date: Sat, 28 Jan 2012 07:46:23 -0800
From: zinkaje12@yahoo.com
Subject: Minun koko elämä yksityiskohtia rakkaus ja luottamusRakas
Olen hyvin iloinen vastauksessanne postini. Miten sinä teet tänään? ja miten on teidän yö ilmapiiri siellä kanssasi? Toivottavasti hieno. Minulle sää on lämmin täällä Dakarissa Senegalissa, koska se käyttää olla joskus näin. Anyway, ei ole hauskaa minulle, koska kunnossa olisin päin täällä juuri nyt.

Samaan aikaan tällä leirillä emme saa mennä ulos leiristä joka viikonpäivä. Se on aivan kuin yksi oleskelevat vankilaan ja toivon jumalat armosta minä tulen tänne pian. Minulla ei ole mitään sukulaisia ​​nyt jolle voin mennä kaikki sukulaiseni karkasi keskellä sodan ainoa henkilö olen nyt pastori Joseph Kolo joka on pastori ja hyväntekeväisyys operaation (Christ kaikille kirkon) täällä Camp hän on erittäin mukava jokaiselle täällä pakolaisleirillä. Reverend Puhelinnumero on
(+221-763 91 64 10) Jos soitat ja kertoa hänelle, että haluat puhua minulle, hän lähettää minulle hostellin. Pakolaisena täällä minulla ei ole mitään oikeutta tai etuoikeus mitään, olla rahaa tai mitä tahansa, koska se on vastoin lakia tässä maassa.

Haluan palata opintojeni koska minulla on vain osallistui ensimmäinen vuosi ennen traagisen tapauksen, joka johtaa olemukseni tässä tilanteessa nyt tapahtui. Kuunnelkaa tätä (ota se on salaisuus, minun ja sinun), olen edesmennyt isäni tiliote ja kuolintodistuksen täällä kanssani, jonka minä lähetän sinulle myöhemmin, sillä kun hän oli elossa, hän talletettu noin paljon rahaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa Bank jota hän käytti nimeäni kuin lähiomaiset, kyseinen summa on £ 9,7 miljoonaa puntaa (yhdeksän miljoonaa seitsemänsataa tuhatta Englannin punta)

Joten minä pidän sinusta auttaa minua siirtämään rahat tilillesi ja sieltä voit lähettää rahaa minulle saan matkustaa asiakirjat ja lentolippujen tulla yli tavata teidät. Pidin tämän salaisuuden ihmisille leirillä, koska pelkään menettää tätä rahaa, jos he saavat tietää siitä. Joten, kun otetaan huomioon edellä minä pidän sinusta pitää sen itse ja älä kerro sitä kenellekään pelkään menettää elämäni ja rahaa, jos ihmiset saavat tietää siitä. Muista annan sinulle kaiken tämän tiedon, koska luottamus minä viralta teitä. Pidän rehellinen ja ymmärrystä ihmisten, totuudenmukaista ja avarakatseinen ihminen, totuus ja ahkera.

Sillä välin minä kuten sinä soittaa minulle kuten sanoin on jakaa kertoa. Hauskaa päivää ja ajattele minua. Odotetaan kuulla sinusta pian
sinun ikuisesti rakkaudessa.
zianab
 
     
Miss Young

If you received a similar letter, please ignore it. Do not answer it. If you do, you will end up on more of the mailing lists used by the criminals behind this fraud. Read more....

 

Copyright © 2004-2015 419.bittenus.com. All rights reserved. Updated 04-Feb-2018