Miss Young

Hello, I am Miss Young. I received the following email. It is a socalled "Advance Fee Fraud" letter, where I am promised millions for my assistance. These stories are all lies, and if I respond, sooner or later I will be asked to pay a fee. If I pay, another fee will quickly come up, and it will continue that way until I give up or run out of money. I will never see the millions, because they never existed.

If you received a similar email, you should go to the homepage to read more about 419 fraud.


Mr

hungarian

Dátum: 2012. március 3., szombat, 10:00:06
Feladó: Ms Pauline Smith
Tárgy: A dying woman' s wish
Címzett: undisclosed-recipients@ismeretlen


My Beloved,

I am drenched with tears while writing this short message to you. It was heart-breaking news to me few days ago when my doctor notified me on complications in my health conditions. He further stressed that the complication I have in my human system as a result of a secondary pancreatic cancer which have destroyed some organs in my body system. According to him, he said that this complication will lead to my imminent death since no medication can alleviate the high system damage in my pancreas.

In the view of the above, I am in quest to find a trust worthy and upright individual that I will entrust the sum of $23.2 million USD and which has led me to you. The said fund was acquired by me after I sold my adopted father ' s company. I want to let you know that accepting this offer is simple but its implementation might be difficult do to greed and detestation.

I will make available to you all information and officially authorize document which will endorse your claim as the beneficiary to the fund in the finance house where the fund was lodged by the buyers of my inherited company. I have mapped out the modalities on how the fund will be apportioned.35% of the principal amount will be dished out to you while 65%will be allotted to any charitable or orphanage home of your preference, which is why I said in the first paragraph that accepting this offer is easy but implementing it is difficult.I don ' t speak hungarian but i am using my translator.

My motive to dispense the funds to a charity and orphanage home is that I grew up as an orphan and do not have any heirs hitherto. Can you show love to the lonely, shelter for the homeless, food for the hungry and right to the less privileged? If you can then I will furnish you with more details and questions.

Upon your acceptance to this proposal kindly get back to me through this email: mrspaulinesmith@yahoo.cn


Thank you for your attention!


Best Regards

Ms Pauline Smith


Note: this is the will of a dieing woman and if you must accept then be ready to show love to the lonely, shelter for the homeless, food for the hungry and right to the less privileged? Above all give them back their lives.


Kedvesem,

Én vagyok a könny áztatta, miközben írom ezt a rövid üzenetet Önnek. Ez volt a szívszaggató hírt nekem pár napja, amikor az orvos értesítette nekem komplikáció az én egészségi állapotot. Arra is hangsúlyozta, hogy a szövődmény van az én emberi rendszer következtében másodlagos hasnyálmirigyrák, amelyek elpusztult néhány szerv a testemben rendszer. Elmondása szerint azt mondta, hogy ez a szövődmény vezet az én közelgő halálát, mivel nem gyógyszerek enyhíthetik a nagy rendszer károsodását az én hasnyálmirigyben.

A Tekintettel a fentiekre, én vagyok a küldetést, hogy megtalálják a bizalom méltó és igaz, hogy az egyéni fogom bízni összege 23.200.000 $ USD, és ami oda vezetett engem hozzátok. Az említett alap-ben vásárolt meg nekem, miután eladtam a fogadott apja társaságát. Azt akarom, hogy tudd, hogy ez az ajánlat elfogadása egyszerű, de végrehajtása nehéz lehet ezt a kapzsiság és a gyűlölet.

Teszek áll az Ön rendelkezésére minden információ és dokumentum, amely hivatalosan engedélyezi a követelés nem fog hozzájárulni, mint a kedvezményezett az alap a pénzügyi házban, ahol az alap nyújtotta be a vevők az én örökölt cég. Én Felvázolta a módozatokat, hogyan lesz az alap apportioned.35%-a főösszeg kerül domború ki közben 65% szerint oszlanak meg olyan jótékonysági vagy árvaházban otthonát az igényeink, ezért mondtam az első pontját, hogy ez az ajánlat elfogadása egyszerű, de megvalósítása nehéz.

Saját indíték arra, hogy mellőzzék az összeget egy jótékonysági és árvaházat otthon, hogy én nőttem fel, mint egy árva, és nincs örökösök eddig. Meg tudod mutatni, hogy a magányos szerelem, menedék a hajléktalanok, az élelmiszer az éhes és jobb a kevésbé kiváltságos? Ha nem tudod, akkor én ellátják Önt további részletek és kérdések.

Amikor Ön elfogadja ezt a javaslatot szívesen kap vissza engem az e-mail: mrspaulinesmith@yahoo.cn


Köszönöm a figyelmet!


Üdvözlettel

Ms Pauline Smith


Megjegyzés: ez az akarat a dieing nő, és ha el kell fogadnia, majd késznek mutatkozzanak a magányos szerelem, menedék a hajléktalanok, az élelmiszer az éhes és jobb a kevésbé kiváltságos? Mindenekelőtt nekik vissza az életüket.

 
     
Miss Young

If you received a similar letter, please ignore it. Do not answer it. If you do, you will end up on more of the mailing lists used by the criminals behind this fraud. Read more....

 

Copyright © 2004-2015 419.bittenus.com. All rights reserved. Updated 04-Feb-2018