Miss Young

Hello, I am Miss Young. I received the following email. It is a socalled "Advance Fee Fraud" letter, where I am promised millions for my assistance. These stories are all lies, and if I respond, sooner or later I will be asked to pay a fee. If I pay, another fee will quickly come up, and it will continue that way until I give up or run out of money. I will never see the millions, because they never existed.

If you received a similar email, you should go to the homepage to read more about 419 fraud.


Mr

croatian

From: " Dr James Cobb" < info@adamspluck.com.au >
To: < jamescobb56@hotmail.com >
Sent: Sunday, June 24, 2012 10:22 PM
Subject: Hitno odgovor molim!


Dobar Dan Poštovani!Kako ste vi i vaša obitelj? Nadam se da moje pismo vas zadovoljava u svom najboljem raspoloženju danas. Moje ime je Dr. James Cobb, Operacija / regionalni ogranak Generalni direktor Egg Banking Plc Londona. Odlučio sam potražiti Top Secret / povjerljive suradnju s vama u izvršenju transakcija posla ovdje opisanog-u za našu oba obostranu korist. Tijekom godišnjeg banaka revizija, otkrio sam jedan napušten / neostvareno fonda, zbroj od £ 21.500,000 EUR (dvadeset jedan milijun pet stotina tisuća britanska funta) u račun koji pripada jednom od naših inozemnih kupaca (Late David McDowell Brown) Američki od Arlington, Virginia, koji je nažalost izgubio život kao singl s cijelom posadom na dan 1. veljače 2003 preko južnog SAD Space Shuttle Columbia.Otkrio sam da nije precizirao bilo najbliže rodbine ili će korisniku na njegov račun nakon što prolazi kroz svoje datoteke u našoj banci. Iskreno i namjerno tražiti vaš pristanak da vam predstaviti kao najbliži rođak / Hoće korisnika za pokojnika, tako da zbroj vrijednosti na £ 21,5 milijuna britanska funta prenijet će se na vas, koji će se dijeliti u ovim postotni omjer: 60% za mene i 40% odnosno vas.Trebam vašu iskrenu suradnju, povjerenje i najveću tajnosti kako bi se omogućilo nam provesti ovu transakciju uspješno. Uvjeravam vas i obećati da će ova transakcija će se izvršiti pod legitiman aranžman koji će vas zaštititi od bilo kršenja zakona, kako u vašoj zemlji i ovdje u Londonu kao fond se prenosi na naznačeni bankovni račun. Nakon razmatranja i prihvatanja ove ponude, ljubazno mi proslijediti sljedeće podatke odmah na moj privatni e-mail adresu za više povjerljivosti: jamescobb56@hotmail.com

1. Vaše ime i prezime:

2. Vaš puni kontakt adresa:

3. Vaša izravna mobilni telefon broj:

4. Vaša email adresa:Da biste omogućili mi uploadati svoje podatke u našoj bazi podataka banke, da bi odražavala u sustavu banke mreže koju su pod nazivom najbliži rođak / Hoće korisnika ovog računa, onda ću vas voditi na komunikaciji s bankom za daljnji prijenos ovog fonda za vas .NAPOMENA: Imamo nekoliko bankovnih dana izvršiti ovu transakciju posao.

Zahvaljujući u očekivanju vašeg hitno odgovor.Pozdrav,

James Cobb.


 
Mr
Šalje: james cobb < jamescobb56@hotmail.com >
Datum: 25. lipnja 2012. 19:17
Predmet: RE: podaci
Hvala vam na brzom odgovoru i Vašem interesu u ovoj transakciji, prije nego što sam ići dalje, dopustite mi da se predstavim kako treba, moje ime je Dr.James Cobb, ja sam voditelj premijera linija jaja banka dd u Londonu, ja sam 54 godina sretno oženjen gospođi Julian Cobb, mi smo blagoslovljeni s dva dječaka i jednu djevojčicu.

Glavni razlog zašto sam vas kontaktirati i pitati za pomoć u ovoj transakciji je činjenica da jaja Banka nema moralno opravdanje da naslijedi ta sredstva, kao insidera u toj banci imam sve informacije koje mogu biti potrebne da biste zahtijevali sredstva bez okrenut rizik, ako se ne tvrdim sredstava, banka će oduzeti sredstva i sami napraviti bogatiji dok su milijun ljudi vani koji su nezaposleni i imaju potrebu zapošljavanja, ja čvrsto vjerujem da možemo otvoriti tvrtkama prihodi ove transakcije i stvoriti neki posao mogućnosti za bolji život drugih.

Sve što mi treba od vas je vaša iskrena suradnja i pomoć za nas da bi ova transakcija uspješna jer ja ne mogu to učiniti sami, želim vam predstaviti službeno banci kao najbliži rođak / korisnika za pokojnika, obitelji, imam sve dokumenti koji Banka može zahtijevati od vas dokazati da ste najbliži rođak / korisnika, s punim informacijama kao što su imena povezana s građanskim adrese, brojevi telefona i telefaksa koji sam upload informacije ovdje na naš bankovni centralni server, tako da ništa neće zaustaviti banku da prenese ovu sredstva na svoj račun, ako ste spremni da slijedite moje upute, ja sam ovdje kao insajder sam zna što je potrebno izvršiti ovu transakciju.

Ne zabavljaju bilo strah, ova transakcija je 100% bez rizika, a sve trebam učiniti je pitati moj odvjetnik ići na sud ovdje u Londonu, da se legalizuje sve dokumente u mom položaju u svoje ime samo kako bi vas zaštititi od bilo Most prava.

Moj interes je u ovoj transakciji, namjeravam uložiti dio svog udjela u svojoj zemlji, tako da ću biti s tobom odmah se sredstva prenose se na svoj račun da moj udio kao što sam ranije predložio 60 posto za mene i 40% ide na vas, nadam se da je u redu s tobom?
Molim vas, želio bih znati što tip poslovanja mislite može se ulagati u vašu zemlju, jer ću prestati iz moje struke i bankama ide u redovni privatne tvrtke, ne zaboravite da je vaša pomoć ozbiljno je potrebno ovdje jer znate gospodarske politike svoje zemlje bolje od mene.

Ja ću vam poslati obrazac zahtjeva za prijenos ovog Fonda, koju će ispuniti ispravno i pošaljite na Međunarodnom Odsjeka za doznake jaje banke dd za daljnju obradu i prijenos sredstava na svoj naznačeni bankovni račun u Vašoj zemlji.
Ova transakcija će završiti u sljedećih nekoliko radnih dana, nakon što ste pokrenuli reagirati odmah.

Pričekat ću za brzi odgovor, a ja sam 100% spremni pružiti vam sa svim detaljnim informacijama o tome što ste željeli znati.
Hvala Vam unaprijed na Vašem očekivanom razumijevanju.
Napomena: staviti na raspolaganje svoj broj telefona za kontakt i adresu pa ga mogu prenijeti u bazu podataka banke.

S poštovanjem,
Dr. James Cobb.
 
Mr Šalje: james cobb < jamescobb56@hotmail.com >
Datum: 25. lipnja 2012. 19:21
Predmet: Dalje u prilogu zahtjeva dopis banke e-pošte za obradu naloga fonda release. Priloženi zahtjev pismo treba poslati na
Želim iskoristiti ovu priliku da vam zahvaliti za svoj ​​trud prema transakcije.
U prilogu se nalazi prijavni obrazac koji sam već popunjena u vaše ime.

Dalje u prilogu zahtjeva dopis banke e-pošte za obradu naloga fonda release .
Priloženi zahtjev pismo treba poslati na: remmittance_eggbnk@live.com
nakon što ste poslali u privitku dopis banke adresu e-pošte možete me ažurirati radi daljnjih uputa.
Uvijek možete me zvati moj mobitel ako trebate bilo kakvu pomoć.

pozdrav,

Dr. James.
447031992430
 
 


                                Date: 25-06-2012
                                                                                                                                                  To: Mr. Mark Nancarrow
Director Foreign Remittance Department
Egg Banking Plc.
1 Water house Square 138-142 Holbron,
London EC1N 2NA, United Kingdom
Tel:  +4470-240-538 69
Fax:  +4470-928-593 70
Email: 
remmittance_eggbnk@live.com

Dear Sir,

Application Letter of Inquiry / Transfer of fund from Account Number #509-989-95, valued sum: 21.5 Million GBP.

I wish to know the true position of the above account belonging to my late cousin {Mr. David McDowell Brown}. I am the named next of kin beneficiary and I am ready to provide you with every relevant details in regards to this account upon your request, for onward transfer of the valued sum: {21.5 Million GBP} to my designated bank account.

Kindly expedite action on the above subject matter.

Thanks in anticipation for your urgent response.

 
Mr Šalje: james cobb < jamescobb56@hotmail.com >
Datum: 27. lipnja 2012. 18:33
Predmet: RE: ACKNOWLEDGMENT LETTER.Banka je potvrdila primitak vaš zahtjev. Oni su tražili neke dokumente dokazati da pokažete da ste najbliži rođak. Ispod su dokumenti koje su potrebne.

1 . Izjava pod prisegom od

2 . Smrt potvrda kasne David McDowell, Brown

3 . Pismo uprave

4 . Putovnica za identifikaciju.
5 . Vaši računu su fonda prenijet će se

Nakon konzultacija sam primijetio potrebni dokumenti će koštati oko 10.000 funti. Ne brinite ja ću uputiti svog odvjetnika da osigura potrebne dokumente.

Nakon što su dokumenti spremni ću proslijediti na vama je da dostaviti banci za konačno odobrenje.

Molimo učiniti dostupnim pojedinosti svog računa, tako da sutra ili sljedeći prosljeđujete oba osiguran dokumenata banke .
Ja ću ažurirati nakon što su dokumenti spremni.


pozdrav,

James .
 
     
Miss Young

If you received a similar letter, please ignore it. Do not answer it. If you do, you will end up on more of the mailing lists used by the criminals behind this fraud. Read more....

 

Copyright © 2004-2015 419.bittenus.com. All rights reserved. Updated 04-Feb-2018