Miss Young

Hello, I am Miss Young. I received the following email. It is a socalled "Advance Fee Fraud" letter, where I am promised millions for my assistance. These stories are all lies, and if I respond, sooner or later I will be asked to pay a fee. If I pay, another fee will quickly come up, and it will continue that way until I give up or run out of money. I will never see the millions, because they never existed.

If you received a similar email, you should go to the homepage to read more about 419 fraud.


Mr

hungarian

Dátum: 2012. június 13., szerda, 21:10:19
Feladó: brownsussan_17
Tárgy: Sürgős választ (közeli hozzátartozók neve)
Címzett:

Kedves,

Én vagyok Mr. Paul Inovo. Dolgozom, mint egy Branch Manager * a * UBA EGYESÜLT BANK OF AFRICA, Apapa. Tájékoztatásul közöljük, hogy volt egy Hnugarian üzleti kereskedő, hogy itt található. A neve József László. Volt egy halászati cég itt. Ő volt az én banki ágazat és én közvetlenül felelős a számláját azért, mert nem tudott folyékonyan beszél angolul, és kérte, hogy ő akar engem, mint a fióktelep vezetője lesz közvetlenül felelős az ő számlájára.

Mivel a letétkezelő saját elhatározásból, ő bízta a legtöbb banki dokumentumok én gondom, hogy biztonságos-tartani vele a mi erős szobában. Ő nyújtotta be összege tízmillió ötszázezer Egyesült Államok dollár fix befektetési számla ragasztott futni Tíz évvel 1996-2001. József László eltűnt nélkül információt sokáig.

Azt hittem, hogy ő ment vissza a hazájába visszatérni Magyarországra, hogy ebben az évben, amikor a lekötött betét beruházás érett, de lejáratkor az ő lekötött betét kötésű befektetési senki sem látta őt, az irányítás a mi székhelye ragaszkodott ahhoz, hogy meg kell érte, hogy azt állítják, a befektetett pénzt a felhalmozódott kamatot. Én vezethető ő címét írt az ő banki dokumentumokat csak felfedezni, hogy ő, felesége és egyetlen lánya halt meg repülőgép-szerencsétlenségben 2002. Az én keresés, rájöttem, hogy József László egyike volt azon, hogy meghalt egy repülőgép-szerencsétlenségben járó EAS Airline 4-én 2002 májusában történt. Tájékoztatásul közöljük ebben a légi balesetek, kérem kattintson ide.
http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/africa/1968300.stm

Az a személy, most elfoglaló lakóhelyét kiderült számomra is, hogy a kormány eladta a házat neki és ő is árulják, a halászati cég, és átadta a pénzt a két realizált eladások a magyar nagykövetség itt. Azt jelentette, hogy az igazgató a bankunk, hogy Mr. László József meghalt, és a kezelése a bank ragaszkodott ahhoz, hogy azt kell biztosítani minden olyan rokona, József László igényelni pénzét. A menedzsment a bank azt mondta, hogy én voltam az a személy, aki bevezette József László Bankunk, és mint ilyen, hogy én kell nyújtania minden olyan hozzátartozója, hogy elnyerje a beruházásokat. A menedzsment a bankunk fenyegetett, hogy ha nem nyújtanak semmilyen rokona, József László hat hónapon belül, hogy a dumant

A fentiek alapján információkat, úgy döntöttem, hogy bárki is össze állni, mint Mr. József László legközelebbi rokon igényelni a pénzt ő helyezte el a mi bank beruházás, hiszen nyilvánvaló, hogy ma már senki sem tudott róla. Ne aggódj, hogy nem japán, mert akkor még mindig ott áll, mint Mr. József László legközelebbi rokon a mi banki törvények itt. Relatív vagy Next of Kin, mint a mi bank értelmezi képvisel elfogadott személyek, szabályzatok, barátokat, üzleti partnereket, és így tovább, így nem kell aggódnia, nem rendelkezik semmilyen kapcsolata József László. Én az Ön számára a befektetési dokumentumokat, amelyek József László bízott az én ellátás megőrzésre. Mivel az igazgató bankunk nem tud arról, hogy én vagyok a birtokában József László releváns dokumentumot, ha be nekik, akkor nincs kétségem afelől, hogy valóban közel József László.
Ne feledje, hogy nincs kockázat ebben az ügyletben, mert adok neked minden információt, amelyre szüksége lehet a sikeres végrehajtását a foglalkozik velem. Felvettem a kapcsolatot az Ön bizalmát, mert nekem nincs semmilyen idegen barátja annak a ténynek köszönhető, hogy én még nem utaztam külföldre előtt. Ez a tranzakció megy keresztül, a normál banki eljárást. Azt fogja irányítani Önt, hogyan kell alkalmazni az az állítás, ezt a pénzt, hogy mi székhelye, amint jelzi érdeklődését. Remélem, hogy lemond erről a banki munkát, amint befejezzük ezt a megállapodást, hogy jöjjön át az országot a beruházás részem. Mi kell osztani ezt a pénzt egyenlő kettőnk között, amint befejezzük az üzletet.

Ha kész segíteni kérem keressen meg az én privát e-mail címe: paulinovo2011@gmail.com


Üdvözlettel, Mr. Paul Inovo


 
     
Miss Young

If you received a similar letter, please ignore it. Do not answer it. If you do, you will end up on more of the mailing lists used by the criminals behind this fraud. Read more....

 

Copyright © 2004-2015 419.bittenus.com. All rights reserved. Updated 04-Feb-2018