Miss Young

Hello, I am Miss Young. I received the following email. It is a socalled "Advance Fee Fraud" letter, where I am promised a loan at favourable terms. These stories are all lies, and if I respond, sooner or later I will be asked to pay a fee. If I pay, another fee will quickly come up, and it will continue that way until I give up or run out of money. I will never get the loan, because the scammer behind this fraud wants MY money.

If you received a similar email, you should go to the homepage to read more about 419 fraud.


Mr

hungarian

Dátum: 2012. augusztus 12., vasárnap, 14:28:43
Feladó: OXYGEN LOAN AGENCY
Tárgy:
Címzett: undisclosed-recipients@ismeretlen

Good Day,

Én Rev. David Babatunde Privát Kölcsön hitelező, én vagyok a vezérigazgató az oxigén HITEL IRODA. Egyaránt kínálunk személyes és üzleti hitelek tőke összege közti $ 2,000.00 dollár 500,000,000.00 amerikai dollár, az európai Euro vagy GB Pounds magánszemélyek, cégek és együttműködni testületek függetlenül családi állapot, nem, vallás, és a hely, de kell egy jogi eszközökkel törlesztéséhez visszafizetni a kölcsönt a meghatározott időben, és meg kell BÍZIK méltó a kamatlábak alacsony, mint 3%.

Ha ez illik az elvárásoknak, akkor tudunk továbblépni, Én szeretném, ha elmondaná a pontos összeget akkor is kérik a kölcsön és a sürgős a tranzakció további eljárásra van, hogy töltse ki és nyújtsa be a szükséges információkat az alábbi:

KÉRELMEZŐ adatai:

* A pályázó neve:
* A kérelmező címe:
* Város:
* Állam:
Ország *:
* Nem:
* Családi állapota:
* Életkor:
* Havi jövedelem arány:
* Foglalkozás:
* Tel :/ Mobil:
* Mobil:
* Igényelt összeg:
* Hitel Időtartam:
* Email:

Elvárjuk a választ.

Üdvözlettel,
Rev. David Babatunde

 oxygen
     
Miss Young

If you received a similar letter, please ignore it. Do not answer it. If you do, you will end up on more of the mailing lists used by the criminals behind this fraud. Read more....

 

Copyright © 2004-2015 419.bittenus.com. All rights reserved. Updated 04-Feb-2018