Miss Young

Hello, I am Miss Young. I received the following email. It is a socalled "Advance Fee Fraud" letter, where I am promised millions for my assistance. These stories are all lies, and if I respond, sooner or later I will be asked to pay a fee. If I pay, another fee will quickly come up, and it will continue that way until I give up or run out of money. I will never see the millions, because they never existed.

If you received a similar email, you should go to the homepage to read more about 419 fraud.


Mr

slovenian

From: blessing Adwoa < blessadwoa@live.co.uk >
Date: 2013/11/6
Subject: MY DEAR, HERE IS THE CONTACT OF THE BANK FOR CONFIRMATION AND POSSIBLE TRANSFER


Hvala za vašo pošto moja draga ,
Kako ste kaj danes in kako je vaše delo ? Mislim, da ti gre dobro ,
Jaz sem v redu tukaj, z vsemi upanju, ki prihajajo čez za vašo državo in ostal s tabo za normalno življenje in nadaljuje s svojimi študijami takoj po prenosu svoj denar na svoj položaj. Bog bo blagoslovil in vas nagradi za vsak napor ste o tem , da bi me videl ven iz te grozne zapora pozval begunsko taborišče , kjer sem še danes živijo kot zaradi prezgodnje smrti svojih staršev ( lahko njihova nežna duša počiva v miru ) .

Najdražji , ki sem jih prebral vaše sporočilo in vas želim zahvaliti za prihod v moje življenje in mi pokazala, da še vedno obstajajo dobri ljudje na svetu , hvala za vašo skrb in zaskrbljenost nad menoj , si mislil, da me je pokazati, da stedober človek in me ne bo razočaral .

Najbolj pomembna stvar je zdaj za vas, da se obrnete na banko , pa sem iz banke o možnosti prenosa denarja na svoj račun , koje denar na računu , skozi smo tam opravljati svoje potne listine , tudi s svojim mednarodnim potnim listom , kot ste ga omenili, čeprav sem izgubil potni list v času krize v moji državi.

Ne bodi pristranskost
o denarju , jesklad , ki jo deponira mojega pokojnega očeta , ki semsvojca , po nenadni smrti obeh mojih staršev , sem bil v begunskem taborišču do sedaj, potem pa sem stopila v stik z banko in jim povedal o moji nameri, da zahtevati denar,banka zahtevala samo za tujega predstavnika, ki bo stal za mano pri prenosu zaradi svojega statusa begunca in zakonodajo te države.

Najdražji , ki sem vam nikoli srečala , ampak tvoje misli so moji razlogi za zaupanje v vas , verjamem, da bo vedno iskrena in mi nikoli ne bo pustil na cedilu .

Tukaj je kontaktni podatki banke v Londonu, kjer jedenar deponirali mojega pokojnega očeta.

Ime; FIBI BANK PLC LONDON
E-poštni naslov ; ( info.fibibankonline@gmx.co.uk ) / ( info-fibibank@gmx.co.uk )
Ime uradnika za prenos je , ::::::::::::::: Mr.M. Berwald ,
Telefonska številka; ::::::::::::::::::::::::::::: 0044-702-4040279 ,
Številko faksa ; :::::::::::::::::::::::::::::::::::: 0044-702-4040322 ,

Že imam obveščeni to banko o svojem namenu, da zahtevajo mojega pokojnega očeta depozit , ki se pojavi moje ime, kakor jenaslednji od kin.The edina stvar,banka mi je povedal, je bil zagotoviti tujega partnerja, ki mi bo pomagal pri prenosu zaradi mojega statusa begunca stanje tukaj v Senegalu , kot begunec ne smem neposredno pravico denarja, ampak prek pooblaščenca kot Združene begunskega prava, ki ureja beguncev po vsem svetu državah .

Na podlagi teh podatkov bo rad , da mi pomagaš tako, da pošljete e-pošto na oddelku za prenos na banko danes z e-poštni naslov : ( info.fibibankonline@gmx.co.uk ) Mr.M. Berwald ,tuji uradnik banke prenos , mu povedal , da si moj tuje reprezentativna in da pišete, da veš o možnostih mi pomaga prenesti moje 4.9million dolarjev, ki ga deponira mojega pokojnega očeta , ki semsvojca v
Vaš račun zaradi mojega statusa begunca tukaj v Dakarju Senegal ok .

Podatki o računu so naslednji.

RAČUN IME JE ; ::::::::::::::::::::::::::: DR.DIDIER ADWOA ,
ZNESEK ; :::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4,9 milijonov dolarjev.
Svojca ; ::::::::::::::::::::::::::::::: MS.BLESSING ADWOA ,
Številka računa ; :::::::::::::::::::::::::: 43483002 .

Bog blagoslovi , kot si naredil to danes tako, da pošljete e-pošto na banki
Hvala, ker tam zame in hvala za prihod v moje življenje .
Čakam, da slišim od vas čimprejšnji ,
Lep pozdrav iz vaše najdražje
Blagoslov Adwoa ,

 
Mr

From: blessing Adwoa < blessadwoa@live.co.uk > ;
Subject: HOPPING TO HEAR FROM YOU SOONEST
Sent: Fri, Nov 8, 2013 11:45:25 AM

Dearest
for your reply to my mail,
How is your day? I guess nice.
Mine is a little bit hot over here in Dakar Senegal.
My name is Blessing Adwoa,  I' m 24 years, from Ivory Coast in West Africa. I am 5' 7" tall, Fair in complexion,Single (never married before) I am presently residing in the refugee camp here in Dakar Senegal as a result of the civil war that was fought in my country. My late father Dr Didier Adwoa was the managing director of Adwoa' s ventures (Ltd) and he was the personal adviser to the former head of state before the rebels attacked our house one early morning and killed my mother and my father in cold blood.

It was only me that is alive now and I managed to make my way to a nearby country Senegal where i am living now in a refugee camp, and this computer is
belonging to a Reverend that has a church here in the camp. My hobbies are reading, cooking, cinema, movies,dancing and fond of little kids. I would like to know more about you. Your likes and dislikes, hobbies and what you are doing presently. I will tell you more about myself in my next mail,
Attached here is my photo hope you will like it,Hoping to hear from you soonest,
Yours.
Blessing Adwoa.


419blesslove
419blessing
 
     
Miss Young

If you received a similar letter, please ignore it. Do not answer it. If you do, you will end up on more of the mailing lists used by the criminals behind this fraud. Read more....

 

Copyright © 2004-2015 419.bittenus.com. All rights reserved. Updated 04-Feb-2018