Miss Young

Hello, I am Miss Young. I received the following email. It is a socalled "Advance Fee Fraud" letter, where I am promised millions for my assistance. These stories are all lies, and if I respond, sooner or later I will be asked to pay a fee. If I pay, another fee will quickly come up, and it will continue that way until I give up or run out of money. I will never see the millions, because they never existed.

If you received a similar email, you should go to the homepage to read more about 419 fraud.


Mrs

hungarian

Targy: Datum: Felado:
MY LIFE
Thu, 24 Dec 2015 12:54:23 +0000
Raina Oda < rainagirl24@gmail.com > <rainagirl24@gmail.com>


A jó barátom

Először is azt kell köszönöm a választ, hogy a leveleimet; inline én üzenetet küldtem neked, kérlek, ne meglepetést vagy sértődjön számára megkapta ezt üzeneteket kérlek, mert én vagyok itt a jó nem minden rossz szándék.

It `Csak hogy én is kénytelen feküdt egy egyszerű bizalom rád miatt én helyzetem itt Dakar Szenegálban. Hadd először mutatják magam neked, és én lesz szükség a legjobb a becsület után tudta rólam és én vagyok, én is nagyon szeretem velünk hogy egy jó kapcsolat ellenére semmit (legyen az életkor, a távolság vagy színes), mert én ezt érzések hogy te vagy az egyetlen személy, hogy nem fogja elárulni nekem,

PROFILOM / FULL élettörténetét. Úgy döntöttem, hogy Önnel a kapcsolatot sürgőssége miatt az én helyzetem itt és elolvasása után a profil (ami vonzza minden ésszerű emberi lény) lettem az érdekelte, hogy minél több és hogy bízom benned az életemmel. Én kisasszony Raina Oda (ahogy már mondtam, hogy neked az első levél) 23 éves lány Kongó (Demokratikus Köztársaság), az egyetlen lánya (késő) Dr Dorian Oda. a miniszter-helyettes nemzetbiztonsági vezetése alatt az akkori Kongó elnöke, aki most a száműzetésben után sok ártatlan lelket voltak megölte az én országomban, apám megölte néhány gengszterek, akik bemutatókhoz magukat a politikai gengszterek vádolják apám a puccskísérlet (amely nem tette) szeretett édesanyja meghal, mielőtt őt.

Egyébként, kénytelen vagyok Önnel a kapcsolatot, mert a bántalmazás én kapok az én anyám lépés (halála óta megboldogult szülők) azt tervezte, hogy elvegye a késői apám kincstár és tulajdonságai tőlem, mert váratlan halála szeretett szülők. Közben akart menekülni Afrikából, ahol minden a világon, de ő elrejteni én nemzetközi útlevél és más értékes utazási dokumentumokat. Szerencsére ő nem fedezték fel, ahol én megtartottam az én apák fájl tartalmaz fontos dokumentumot a hozzáférést. Szóval, úgy döntöttem, hogy futni árvaházban otthon Szenegál, ahol én vagyok jelenleg keres menedéket. azt kívánom Önnel a kapcsolatot személyesen egy hosszú távú kapcsolat vezethet számunkra, hogy valahol jobb, ha jól működik rajta. Megtudtam az egyik A fájlok apám az áldott emlékű letétbe helyezett összeg az ($ 5,7 mólos (Öt millió hétszázezer dollár) egy bank a nevem mint a legközelebbi rokon.

Én azonban eljuttatja Önnek a szükséges dokumentumokat és kapcsolatok megerősítéséről szóló Ön elfogadja, hogy segítségemre lesz az átadás és a befektetési alap. Ahogy abban is segít nekem befektetés, és én is szeretném befejezni a tanulmányaimat, mint én az én 1. évben a egyetemi válság előtt kezdődött. A tranzakciót követően Ön lesz intézkedik az én utam csatlakozás akkor ott nekünk, hogy megosszák ezt érzések szembe.

Mi fog befektetni az alap én és te, vagy ha nem áll szándékában tartózkodó velem akkor ez lesz az én öröm, hogy kártalanítja Önt 35% -a Összesen pénzt a szolgáltatások és a fennmaradó összeget a saját beruházások főváros. Ez az oka annak, úgy döntöttem, hogy Önnel a kapcsolatot. Kérjük, az összes kommunikációs kell keresztül az e-mail cím csak a bizalmas célokra, de ha szeretne beszélni velem hívhatjuk nekem a saját számát itt tehát: 221,77 204 38 56.

Kérjük, azt akarom, hogy küldjön nekem ezt alábbiakban információkat azonnal a választ:

1. Az Ön teljes neve
2. A származási ország és az otthoni / irodai címet
3. A szakma
4. Az igazi kora
5.Copy a id, ha bármilyen

Amint megkapja a pozitív választ mutató érdeklődést I majd tegyük a dolgokat tettekre azonnal. A fentiek fényében, én kell értékelni egy sürgős üzenetet jelzi a képességét, és hajlandóság kezelni ezt a kapcsolatot, és tranzakciós őszintén. Várja a sürgős és pozitív választ. Kérjük, ne tartsa ezt csak magadnak kérjük kérem, hogy ne hozzák nyilvánosságra, hogy bárki másnak, amíg én gyere oda az Ön országában, ha az alap már át.

A jó barát Ms Raina Oda.

Raina Oda
Raina Oda
 
     
Miss Young

If you received a similar letter, please ignore it. Do not answer it. If you do, you will end up on more of the mailing lists used by the criminals behind this fraud. Read more....

 

Copyright © 2004-2015 419.bittenus.com. All rights reserved. Updated 04-Feb-2018