Miss Young

Hello, I am Miss Young. I received the following email. It is a socalled "Advance Fee Fraud" letter, where I am promised millions for my assistance. These stories are all lies, and if I respond, sooner or later I will be asked to pay a fee. If I pay, another fee will quickly come up, and it will continue that way until I give up or run out of money. I will never see the millions, because they never existed.

If you received a similar email, you should go to the homepage to read more about 419 fraud.


Mr

dutch

Van: POLICE INTERNATIONAL INTERPOL < police-cyber-anti-fraude@hotmail.com >
Verzonden: maandag 11 september 2017 03:05
Onderwerp: INTERNATIONALE CYBERCRIMINALE POLISORGANISATIE (INTERPOL)

LA DIRECTION DE LA POLICE GÉNÉRALE INTERPOL / DIRECTION INTERPOL DU BÉNIN

POLICE CYBER CRIMINALITÉ (INTERPOL)

Email: police-cyber-anti-fraude@hotmail.com

TEL +22 966 287 430

SERVICES DES CONTRÔLES NOUS DÉCLARATION DE PROCÉDURE

HELLO AAN JIJ
Voor uw informatie ben ik generaal PHILIPPE HOUDÉGNON van het directoraat van justitiële diensten BENINOISE.
Wij sturen u dit bericht om u te laten weten dat in een onderzoek over alle oplichting uw email in de lijst is gevonden.
Dus we vragen u dat u een slachtoffer bent van oplichterij zoals alle anderen en wij herinneren u er ook aan dat we de ICPO (International Criminal Police Organization) zijn grootste politieagentschap zijn. De missie van Interpol is om de wetshandhavingsinstanties in elk van zijn 187 lidstaten te helpen om alle vormen van transnationale criminaliteit te bestrijden.
Geleid door vier kernfuncties, biedt Interpol de technische ondersteuning infrastructuur en operationele interpolatie van Interpol om de politiekrachten over de hele wereld in staat te stellen om de groeiende uitdagingen van criminaliteit in de 21e eeuw te kunnen aanpakken.
Het secretariaat-generaal in Benin, Cotonou, is operationeel 24 uur per dag, zeven dagen per week, en biedt een centraal contactpunt voor het Nationaal Centraal Bureau (NCB) in alle lidstaten om hulp of informatie te verkrijgen over grensoverschrijdende onderzoeken.
Alle NCB's zijn verbonden met elkaar en het secretariaat-generaal van I-24/7, het beveiligde wereldwijde politiekommunikatie-systeem van INTERPOL, waarmee ook rechtshandhavers rechtstreeks een reeks vitale databases van politie.
INTERPOL heeft een internationaal systeem voor kleurcodering om waarschuwingen over vluchtelingen en andere criminelen te vinden, te stoppen of te waarschuwen. Alleen in 2007 heeft de samenwerking tussen de INTERPOL-landen geleid tot meer dan 7.200 arrestaties wereldwijd en deze wereldbijeenkomst hebben we daarom besloten om al zijn criminelen op het internet en met uw akkoord en uw hulp te arresteren ,
Dat wil zeggen dat je ons moet helpen om een handje te krijgen op zijn zeer hoogstaande scammers.
Daarbij moet u zo snel mogelijk contact met hen opnemen zodat we hen bij de hand kunnen nemen en ze al die misdrijven kunnen betalen en al uw geld wordt terugbetaald aan u door de regering van dat land waar u gekweld bent en neem dat u in contact bent met hen, u moet ons op de hoogte houden van acties en eventuele financiële gebaren.
Om uw burgerlijke status te vermijden, vragen wij u uw afspraken indien mogelijk
Een vertrouwen van overeenkomst kunt u contact met ons opnemen op het volgende feit:
Verklaring aan de pers door de secretaris-generaal van INTERPOL.
Dank u voor uw begrip

LA DIRECTION DE LA POLICE GÉNÉRALE INTERPOL / DIRECTION INTERPOL DU BÉNIN

POLICE CYBER CRIMINALITÉ (INTERPOL)

Email: police-cyber-anti-fraude@hotmail.com

TEL +22 966 287 430

SERVICES DES CONTRÔLES NOUS DÉCLARATION DE PROCÉDURE


 
   
Miss Young

If you received a similar letter, please ignore it. Do not answer it. If you do, you will end up on more of the mailing lists used by the criminals behind this fraud. Read more....

 

Copyright © 2004-2015 419.bittenus.com. All rights reserved. Updated 04-Feb-2018