Miss Young

Hello, I am Miss Young. I received the following email. It is a socalled "Advance Fee Fraud" letter, where I am promised millions for my assistance. These stories are all lies, and if I respond, sooner or later I will be asked to pay a fee. If I pay, another fee will quickly come up, and it will continue that way until I give up or run out of money. I will never see the millions, because they never existed.

If you received a similar email, you should go to the homepage to read more about 419 fraud.


Mrs

romanian


From: MISS MAUREN<mauren_4life@yahoo.com>


Unul dragule,
Numele meu este Mauren de la Sierre Leonne n Africa de Vest, 5.3ft inalt, echitabil n complexion, (niciodat cstorit nainte) i locuiesc n prezent, i snt n tabara de refugiati de aici din Dakar, ca urmare a rzboiului civil care a fost luptat n ara mea. Tatal meu trziu Dr.. Jonhson willam a fost personal advicer pentru a fostului sef de stat, nainte de rebeli a atacat o casa noastr de mai devreme dimineata si ucis mama mea i tatl meu n blood.It rece a fost doar mi care este acum in viata si am reusit sa-mi fac un mod de a Senegal aproape de la ar la ar, unde i snt a pleca acum.
A dori s tiu mai multe despre you.Your place i dislikes, v pasiunile i ceea ce facei presently.I va spune mai multe despre mine, n urmtoarea mail.Attached mea aici este meu de imagine i o voi trimite o alt imagine n contul meu de lng mail . I voin a voi de asemenea, ca pentru a vedea imaginea ta.
Sincer speram sa aud de la tine soonest.
Cu Mauren

Your love
KISS


MAURENjpeg

Your wife

Mrs
Draga,
Sunt mai mult decât fericit în răspuns la mail.How mea a fost ziua de azi?. Al meu este un pic de cald aici Dakar, în Senegal.
    
În această tabără sunt permise doar am să ies numai în zilele de luni şi vineri de la weeks.Its doar ca unul să stea în închisoare şi sper că prin harul lui Dumnezeu i va veni aici soon.I, nu au nici rudele pe care acum i pot merge la toate rudele mele au fugit în mijlocul procesului de război singura persoana este de acum i-au Rev Etikudo Paulsen, care este pastor de la (Hristos misiune Churche) aici în tabără a fost foarte drăguţ cu mine de când am venit aici Dar nu vii cu el, mai degrabă Plec în pensiune pentru femei, pentru că de tabără au două pensiuni unul pentru oameni de altă pentru femei.
    
Tel Pastorii de număr este (+221-76-878-0-039) dacă apelul şi să-i spuneţi că doriţi să vorbiţi cu el sarar va trimite pentru mine în cămin. Ca un refugiat aici nu am dreptul de privilledge sau de la orice lucru să fie de bani sau orice altceva, pentru că este împotriva legilor din acest country.I vrea sa se intoarca la studii, pentru că i-mi numai participat la primul meu an, ca o studenta la drept traggic înainte de incident care conduce la meu de a fi în această situaţie a avut loc acum.
    
Vă rugăm să ascultaţi asta, i-au târziu tatăl meu a declaraţie de cont şi certificat de deces aici cu mine, care i se va trimite la tine din urmă, pentru că atunci când era in viata el a depus o suma de bani intr-o banca lider in Europa care a folosit numele meu ca de o rudă, suma în cauză este de 5.5 $ (cinci milioane cinci sute de dolari UD). Asa ca i place de tine pentru a va ajuta-ma de transfer de bani în contul dvs. pentru (i nu înseamnă că ar trebui să-mi daţi-vă contul) şi de la -l poti trimite nişte bani pentru mine să-mi iau documentele de călătorie şi de bilet de avion să vin să se întâlnească cu tine.
    
Am păstrat acest secret de la oameni în tabără aici singura persoana care stie despre asta acum este de tine pentru ca am încredere în tine că va fi de ajutor pentru a me.So, în funcţie de mai sus i se va place de tine să-l păstraţi-vă şi să nu nu se referă la oricine pentru i-e teamă de viaţa mea şi a pierderii de bani, dacă oamenii se să ştiţi despre it.Remember Sunt oferindu-vă toate aceste informaţii, cauzată de un liberal încredere i pe tine.
    
Îmi place sincer şi înţelegerea de oameni, bărbaţi şi demn de încredere de viziune, adevărul şi oameni harnici.
    
În acelaşi timp, i se va place de tine ca să-mi spui Am spus că am o gramada sa-ti spun.
  Sa ai o zi bună şi cred despre mine.
    
   Aşteaptă să aud de la tine soonest
    Mauren
 
     

If you received a similar letter, please ignore it. Do not answer it. If you do, you will end up on more of the mailing lists used by the criminals behind this fraud. Read more....

 

Copyright © 2004-2015 419.bittenus.com. All rights reserved. Updated 04-Feb-2018