Miss Young

Hello, I am Miss Young. I received the following email. It is a socalled "Advance Fee Fraud" letter, where I am promised millions for my assistance. These stories are all lies, and if I respond, sooner or later I will be asked to pay a fee. If I pay, another fee will quickly come up, and it will continue that way until I give up or run out of money. I will never see the millions, because they never existed.

If you received a similar email, you should go to the homepage to read more about 419 fraud.


Mrs

serbian

Date: Sat 17 Jan 2009


My Dearest,4040
I Thanks you for your lovely mail and kindness,and i hope you are in good mood.I am happy that you write me which i just received now but you don't send me your picture my dear please try and send me your picture in your next mail to me so that i can take a good look at you and to know whom you are, the kind of man i am looking for to spend the reast of my life with because i believe you are matured enough to take good care of me and i am comfortable to be with you in any country of yours all i need is to be free from this refugee camp, thanks and God bless you.
Please my dearest, this is what you have to do for me, i have agree to come over to be with you as soon as possible, but then I want you to help me by contacting the Citi bank of Senegal and inquire from them the requirements and procedures to enable them transfer my inheritance to your account so that I can come over to your country in order to continue with my studies. I once went to the bank thinking that I can be able to make some withdrawals from the account but i was informed by the bank manager that there is an agreement between my late father and the bank , stating that the money can only be released to me on two condition, 1, when i am 30 years of age or if there is an emergency that I should appoint a foreign partner who will assist me to handle the money.
So it is based on this agreement that I have contact you so that I can present you as my foreign partner to enable the bank transfer the money to your account then you can from there and send me some amount of money to enable me arrange my traveling documents so that I will come and join you. I want to continue with my studies while you will help me to invest the remaining money.
Now you have to send this information to me because i need to use it to officially introduce you to the bank as my foreign partner. I am going to also give you the bank contact to enable you contact them.
YOUR FULL NAMES AND ADDRESS
YOUR CONTACT PHONE NUMBER
COPY OF YOUR PASSPORT
COUNTRY OF RESIDENCE
Once i receive this then I will send you the bank contact immediately.
Thank you for your concern and kindness, while looking forward to your earliest response.
Yours love forever
Miss Grace.4040


Мој ОМИЉЕНИ, 44
       Хвала Вам на е-маил и ја сам срећан да чује од тебе и надам се сте у добром здрављу. 4

И док се обратити вама, јер моје тренутно стање у логора за избеглице овде у Дакару и молимо Бога мај додирују вас схватити и дати ми своје руке помаже.

Ја сам Милост Атиф, 23 година Медицинског факултету, мој отац, а благословио меморија поименце касну Мохамед Атиф, који је био заменик генералног директора са ЦНПЦ нафтна фирма у Дамасцус рафинерија у Судана, био је убијен заједно са стране моја љубљени мајка и наше породична кућа спаљена је од стране побуњеника током последња криза у својој земљи када Јањауеед милитиас дошао у нашу кућу.
 
Ја сам од сада писањем Дакар Сенегал где сам спасио преко цесте, а сада траже азил у логора за избеглице овде у Сенегал. Можете наћи више мојих прича кроз сљедећа страница на интернету.

ББЦ Неус хттп://неус.ббц.цо.ук/2/хи/африца/6469857.стм, хттп://неус.ббц.цо.ук/2/хи/африца/6595333.стм
 
Тако сам сада у потрази за племениту и поуздана особа која ће ми помоћи да се премештају у било који од западном свету за бољи живот / наставак моје студије. Ја сам изабрао да Вас контактирам након пролази кроз свој профил и мислим да сте поуздана особа која ће не пустити мене доле или издати моје поверење.

   Знам да свибањ Питам се зашто сам тако брзо говори о свему томе, чак и без видите или сте потпуно знајући добро, стварно нешто у мени говори да си добра особа и мислим да нисам у криву.

Дакле укратко ћу желели открити мало више о себи да и ви видите ако вам може помоћи да се мени долазите преко преселити у вашој земљи како би се наставити са својим студија и имају нову љубав живота, и молимо Вас да је ово мало одлучити и ја с вама на милити га задржати за себе сама, све док је примјерено уређен и убили ја ћу доћи да вам се придруже у својој земљи.

  Имам суму од $ 5.2 Милион као баштина из мог покојног оца који ћу желели улагати у својој земљи уз Вашу помоћ.. Овај новац је? Ува у банковни рачун с једном од банака овде у Сенегал и ја одлазим, да вам све детаље / контакт јер желим новац да буде премештен на Ваш рачун пре него сам дошао да се прикључе преко вас у својој земљи. Требам Ваш скорашњи одговор на Вашу способност да се обрађују ово за мене тако да ја ћу ти рећи следећи корак, јер желим оставити овог избјегличких логора у најкраћим роковима. Живот овде је да ми, Доврага, нема љубави, нема емоција и не онако. Још важније, ја љубави моја студија и овде се ништа не дешава и људи овде нису пријатељски.

Зато љубазно пустити мене знати вашу спремност да помогне мени и ја обећање увек бити лепо за вас.

Ја сам вам послати мој фотографија и надамо се да су твоје ок.
Хвала вам и Бог вас благосливљем.
 
Искрено Ваш,
   Милост Атиф
 
можете ме звати са овом броју: +221 76-460-84-39, Припада је влч свећеник задужен за логора за избјеглице овде. Довољно је рећи му да желите разговарати са Мисс Милост Атиф, жене у хостел собу број 401
277700245.img

277700245.img

277700245.img

     

If you received a similar letter, please ignore it. Do not answer it. If you do, you will end up on more of the mailing lists used by the criminals behind this fraud. Read more....

 

Copyright © 2004-2015 419.bittenus.com. All rights reserved. Updated 04-Feb-2018