Miss Young

Hello, I am Miss Young. I received the following email. It is a socalled "Advance Fee Fraud" letter, where I am promised millions for my assistance. These stories are all lies, and if I respond, sooner or later I will be asked to pay a fee. If I pay, another fee will quickly come up, and it will continue that way until I give up or run out of money. I will never see the millions, because they never existed.

If you received a similar email, you should go to the homepage to read more about 419 fraud.


Mrs

hungarian


Feladó: Linda Baby <lindaone44@yahoo.com>
Dátum: 2009. április 27. 15:37
Tárgy: hogy hallani rólad leghamarabb,


Szia Drága
Én több mint boldog válaszában a leveleimet.
Milyen volt a napod?. Remélem, hogy a csoda teljes édes nap, hála Istennek tényleg az ő végtelen Mercy rám ezen a vadonban my experience.
Az enyém volt, meleg itt a Dakar Senegal.My neve Linda Moniba egy 24 éves és nem házasok,
Én vagyok a LIBÉRIA Nyugat-Afrika és jelenleg én vagyok élő most egy menekülttáborban itt, Dakar Szenegál következtében a polgárháború, amit harcolt hazámban. Az én apám későn Dr. F. Harry Moniba volt elnök ügyvezető igazgató MONIBA INDUSTRIAL COMPANY PLC,
A Monroviaand ő is a személyes tanácsadója, az egykori államfő, mielőtt a lázadók megtámadták a házunk egyik kora reggeli és megölte az apámat. Mivel a hirtelen halál apám, anyám volt a vérnyomása és eredményezte, hogy halála után négy hónappal szeretett apja hagyott.
Csak nekem, hogy életben van, és most sikerült, hogy mi módon közeli ország Szenegál, hol vagyok most, mint egy élő menekültek.
Mivel a befogadó bántalmazásának vagyok az én lépés mother.I szeretne többet megtudni rólad. Ön mit szeret, és nem kedvelt dolgok, a hobbik és mit csinálsz jelenleg. I will tell you more about in my next mail. Itt van a mellékelt képen abban a reményben, hogy hallani rólad leghamarabb,
Örökké a tiéd.
Linda

Hello My Dearest 

I am more than happy in your reply to my mail.
How was your day?.i hope you had a wonder full sweet day,i really thanks God for his infinite Mercy upon me in this my wilderness experience.
Mine was hot over here in Dakar Senegal.My name is Linda Moniba single 24 years and never married,
i am from LIBERIA in West Africa and presently i am living now into a refugee camp  here, in Dakar Senegal as a result of the civil war that was fought in my country. My late father Dr F.Harry  Moniba was the chairman managing director MONIBA INDUSTRIAL COMPANY PLC,
in Monroviaand he is also the personal adviser to the former head of state before the rebels attacked our house one early morning and killed my father. Due to the sudden death of my father , my mother had a blood pressure with resulted to her death after four month my beloved father left me.
It was only me that is alive now and i managed to make our way to near by country Senegal where i am living now as a refugee.
Due to the maltreatment am receiving from my step mother.I would like to know more about you. Your likes and what you dislikes, your hobbies and what you are doing presently. I will tell you more about in my next mail. Attached here is my picture . Hoping to hear from you soonest,
Yours Forever.
Linda


pic
pics
 
Mrs Feladó: Linda Baby <lindaone44@yahoo.com>
Dátum: 2009. április 28. 15:10
Tárgy: Ez az én FULL LIFE STORY WITH LOVE AND TRUST


please My Darling szükségem van a segítségedre
Hogy van ma együtt a haelth ez a legfontosabb dolog, hogy én vagyok a remény fine.I több boldog újra meg a választ.
Az enyém egy kicsit túl meleg itt a Dakar Szenegál. Ebben a menekültek is csak a számukra, hogy csak két alkalommal egy week.Its mint egy tartózkodik a börtönben és remélem, hogy az istenek kegyelme eljövök ide hamarosan.

Nekem nincsenek rokonok, akiket most mehetek minden rokonaim elfutott a közepén, a háború az egyetlen ember van most Rev.John Kennedy, aki a lelkész a (Krisztus minden egyházak) itt a menekült, ő már nagyon kedves nekem, amióta itt vagyok, de nem élnek vele inkább én indulok a nők Szálló, mert a két menekült szálló egyik férfi a másik a nők.

A lelkészeket Tel szám +221-765851017 i jólét vár el a hívást 2; pm magam időt, vagy 14 GMT ma itt, ha a hívást, és mondd el neki, hogy akarsz beszélni velem fog küldeni nekem a hostel . A menekültek Itt nincs jobb vagy privilledge olyan dolog, legyen az pénz, vagy bármi, mert ez a jog az ország.
Azt akarom, hogy menjen vissza a tanulmányaimat, mert csak az első évben részt vett a traggic esemény vezethet, hogy én ebben a helyzetben most került sor.

Kérem, hallgassa meg ezt, már én késő apja deposite elszámolási és halotti bizonyítvány itt velem, amit küld Önnek utóbbi, mert amikor ő volt életben a letétbe helyezett bizonyos pénzösszeg egy vezető banknak, amely Európa használt nevemet, mint a közeli hozzátartozók, a kérdéses összeg is $ 3.7M (három millió hétszázezer dollár).
Szóval én szeretném, ha segít nekem ez a pénz átadását a fiókjába, és el tudod küldeni egy kis pénzt nekem, hogy én az utazási okmányok és a repülőjegy, hogy jöjjön át, hogy megfeleljen a you.I tartani ezt a titkot, hogy az emberek a menekült ide az egyetlen, aki tud ez a Revrend, mert olyan, mint egy apa nekem.

Így tekintettel a fent fogok, mint te, hogy meg magadnak, és ne ne mondd el senkinek, hogy kérem, én félek veszíti az életemet és a pénzt, ha az emberek egyre tudni it.Remember adok ha az összes információ miatt a bizalom i lemondatott a you.I mint becsületes emberek és a megértés, valósághű és ember látás, igazság és hardworking.My kedvenc angol nyelvet, de a francia nyelv az angol, de beszélni nagyon fluently.Meanwhile i lesz, mint te, hogy nekem, mint mondtam sok mondani you.Have egy szép napon, és gondolj rám.
SZERETLEK
Várja, hogy hamarosan hallunk.
Saját szerelmét.
linda
 
Mrs Feladó: Linda Baby <lindaone44@yahoo.com>
Dátum: 2009. április 29. 14:14
Tárgy: kérjük, drágám kapcsolatba e bank azonnal megerősítése és a lehetséges transfe.


Kérjük, drágám i valóban szükségük van a segítségedre
Hogy van ma együtt az Ön egészségére, ami a legfontosabb, hogy én úgy gondolom, hogy csinál nekem well.As Jól vagyok itt minden reméli, hogy megfeleljen az ön után azonnal átadása a pénzem, hogy az Ön pozícióját a jobb élet reményében.
Isten áldja és jutalmazza meg minden erőfeszítést, amit tesz, hogy engem e szörnyű börtön úgynevezett menekülttáborban, ahol én vagyok ma élő, ha a korai halál a szüleim (lehet, hogy nemes lelkek nyugodjék békében).

I will be waiting for your call ma 2.pm az én, vagy 14 GMT az egyház irodája a menekülttáborban, ahol én vagyok az élő pillanatig ezt a számot (+221765851017)
Hála Istennek az életében Rev John Kennedy, a lelkész a templom található a táborban, ahol küldhetünk és fogadhatunk e-maileket, hogy you.He, mint egy apa, hogy itt, mint a templom segíti ENSZ itt Szenegál ő gondozása menekülteket.
Ha hívás megmondani neki, hogy akarsz beszélni velem, hogy ő fogja küldeni nekem a nőstények Szálló beszélni veletek, hogy mit fogok itt.
Itt van a kapcsolattartási információkat a bank Skóciában, ahol a pénzt letétbe helyezni az én késő apa a következő,

Név; TRIODOS Bank of Scotland
E-mail cím;
(triodosbanktransferdeptofscotland@24.com)
Name of the átadása tiszt úr Maxwell Smith
Telefon (+447031862119)

Már én tájékoztatta a bank már a szándékát, hogy igényt én késő apja betét, amelyre az én nevem jelenik meg, mint a legközelebbi rokon.
Az egyetlen dolog, amit a bank azt mondta nekem, hogy keressen egy külföldi partner, aki engem assiat átadása miatt az én menekültstátuszt itt Szenegál, a menekültek nem vagyok közvetlen követelés a pénzt, de a kijelölt képviselője, mint az Egyesült menekült jog menekült a világ minden államban.
Ezen információk alapján fogok, mint te, hogy küldjön egy e-mailt az átutaláshoz egység a bank ma az e-mail cím:

(triodosbanktransferdeptofscotland@24.com)
Attentione
Maxwell Smith úr, a külföldi transzfer tisztviselő a bank mondja neki, hogy te vagy az én képviselője, és hogy meg akarjuk segíteni átutalását 3,7 millió dollárt helyeztek letétbe, amelyek késő apja én vagyok a közeli hozzátartozók afterwhich nekem hívni telefonon ma.

A Fiókinformációk a következők.
ACCOUNT NAME DR.F.HARRY MONIBA
AMOUNT 3,7 millió dollár.
Közeli hozzátartozók MISS LINDA MONIBA.
Számlaszám 215/2155669985
CODE IDBS/457 / # / SFC/2000

Isten áldja meg, mint ahogyan ezt ma küldött e-mailt, hogy a Bank.
Vár, hogy hallani rólad.
Saját szerelmét Linda
419pic

pics
 
Mr From: triodosbanktransferdeptofscotland@24.com <triodosbanktransferdeptofscotland@24.com>
Date: 2009/4/30
Subject: TRANSFER DEPARTMENT.


  
 
32 Annandale Street Lane, Edinburgh EH4 London
                          Email address;     
                               triodosbanktransferdeptofscotland@24.com
Telephone number +447031863017


ATTENTION :Sir.                                                                                                 


Refference to your request for the release of
Dr.F. Harry Moniba. deposited fund to you, willed to Miss Linda Moniba presently in Dakar Senegal. We have acknowledge the receipt of your mail inquiry inrespect to the said inherited fund deposited in our non residential account. Be informed that your formal inquiry has been noted and forwarded to the transfer unit, you are required to provide proves confirming the true death of the depositor and the legality of your claims from the side of the next of kin (Miss Linda Moniba) to enable us process the release order, You should present the following documents via e-mail attachment for the contents to be viewed properly.

1. A power of attorney which well permiting you to claim and transfer the funds to your bank account on her behalf.
Note:This Power of attorney must be endorsed by a Senegalese resident lawyer.(Si nce the money is originated from Africa and the young lady is currently residing in Senegal).


2. You should present a copy of
Dr. F Harry Moniba death certificate, issued by a public/General hospital confirming his death.

3.A copy of statement of account issued to her late father by our bank.

On receipts of the above documents/informations, we shall verify them and as soon as we are satisfied, we shall process your claim and effect the transfer.
We sincerely apologise for the inconvenience, and we promise to give our customers the best of our services.
Thank You,
Maxwell Smith.

Operation manager.
 
Mrs Feladó: Linda Baby <lindaone44@yahoo.com>
Dátum: 2009. május 1. 12:08
Tárgy: FIGYELEM: Sir.


FIGYELEM: Sir.

Hivatkozás az Ön kérését, hogy a szabadon bocsátását Dr.F. Harry Moniba. lerakott alap you, akaratos Miss Linda Moniba jelenleg Dakar Szenegál. Van elismerik átvételét a levelek vizsgálata inrespect az említett származtatott alap elhelyezésükre mi nem lakáscélú számla. Tájékoztatni kell, hogy a hivatalos vizsgálat már megállapította, és továbbítja az átutalási egység, akkor van szükség, hogy igazolja, megerősíti a valódi halála a betétes és a jogszerűségét Ön azt állítja, az oldalán, a közeli hozzátartozók (Miss Linda Moniba), hogy nekünk eljárás felszabadítása érdekében, akkor az alábbi dokumentumok e-mail mellékletként a tartalmát figyelhetjük megfelelően..

1. Az ügyvédi amelyek jól permiting, ha azt állítják, és át az alapokat a bankszámláját az ő nevében.
Megjegyzés: Ez az ügyvédi jóvá kell hagynia a szenegáli lakó ügyvéd. (Si nce a pénz származik, Afrika és a fiatal hölgy jelenleg tartózkodó Szenegál).

2. Meg kell nyújtania egy példányt a Harry Dr. F Moniba halotti bizonyítvány, amelyet a köz-és általános kórházi megerősítve a halálát.

3.A másolatát kimutatásánál ki vele késő apja által bank.

A bevételeket a fenti dokumentumok / adatokat, akkor felül kell vizsgálnia, és amint teljesülnek, akkor feldolgozni a kérelmet, és hatását az átadást.
Mi őszintén elnézést a kellemetlenségért, és megígérem, hogy ügyfeleink számára a legjobb szolgáltatásokat.
                                              Köszönöm,
                                             Maxwell Smith.
                                           Üzemeltetés igazgató.

  
 
32 Annandale Street Lane, Edinburgh EH4 London
                          Email address;     
                               triodosbanktransferdeptofscotland@24.com
Telephone number +447031863017


ATTENTION :Sir.                                                                                                 


Refference to your request for the release of
Dr.F. Harry Moniba. deposited fund to you, willed to Miss Linda Moniba presently in Dakar Senegal. We have acknowledge the receipt of your mail inquiry inrespect to the said inherited fund deposited in our non residential account. Be informed that your formal inquiry has been noted and forwarded to the transfer unit, you are required to provide proves confirming the true death of the depositor and the legality of your claims from the side of the next of kin (Miss Linda Moniba) to enable us process the release order, You should present the following documents via e-mail attachment for the contents to be viewed properly.

1. A power of attorney which well permiting you to claim and transfer the funds to your bank account on her behalf.
Note:This Power of attorney must be endorsed by a Senegalese resident lawyer.(Si nce the money is originated from Africa and the young lady is currently residing in Senegal).


2. You should present a copy of
Dr. F Harry Moniba death certificate, issued by a public/General hospital confirming his death.

3.A copy of statement of account issued to her late father by our bank.

On receipts of the above documents/informations, we shall verify them and as soon as we are satisfied, we shall process your claim and effect the transfer.
We sincerely apologise for the inconvenience, and we promise to give our customers the best of our services.
Thank You,
                                            Maxwell Smith.

Operation manager.

 
Mrs Feladó: Linda Baby <lindaone44@yahoo.com>
Dátum: 2009. május 1. 12:11
Tárgy: Please my Darling contact this Lawyer now for the preparation of Power of Attorney...............Kérjük, drágám kapcsolatba e ügyvéd most előkészítésére a Power of Attorney


Hello My Darling
Hogy van ma azt hiszem, jól van.
Isten áldja és jutalmazza meg minden erőfeszítést meg jól, hogy engem ebből a borzalmas helyzet én ma.

Ami engem illet én szép itt minden reméli, hogy meg fogja segíteni nekem hogy az én Atyám Késő pénzt a pozícióját a jobb élet you.I appreciated ahogy kezelik ezt átadása a pénzem, hogy a pozícióját, amíg az én-m Érkezés találkozni, hogy egy új life.I szenvedő vagyok itt a börtönben úgynevezett menekülttáborban, és úgy vélem, veletek tudok kezdeni új életet az Ön országában a transzfer után én pénzt a számlájára.

drágám én is látom, amit a bank igényes, mielőtt át a pénzem a position.Presently már én késő atya halotti bizonyítvány és kimutatásánál velem amit én adtam, hogy az ügyvéd elküldeni, ha a kapcsolatot vele .
Az egyetlen probléma most az a Power of Attorney, amely a bank azt mondta, hogy akkor adják ki az ügyvéd itt Szenegál nekem, hogy írja alá az én aláírásom van. A levelek olvasása után én megvitatta azt Rev János atya és ő adta nekem a kapcsolatot e ügyvéd barrister szeletkét

Ő egyike az ügyvédek dolgoznak az ENSZ itt a Dakar Senegal.I is akarom, hogy a kapcsolatot vele a telefon és e-mail elmondja neki, hogy te vagy az én, hogy a külföldi partner, akkor a szolgáltatás, hogy készítsen elő egy ügyvédi meghatalmazás, amely lehetővé teszi Ön átutalását, 3,7 millió dollárt TRIODOS Bank of Scotland a fiókjába az én nevében miatt én menekült status.His kapcsolatba információk az alábbi,

NAME Barrister szeletkét
E-maill cím
(barristersliverchamberslaw@yahoo.co.uk)
Iroda telefonszáma (00221-76-591-9630)

Isten áldja meg a kapcsolatot vele, ha azonnal.
Köszönöm onec ismét segítsen nekem, I miss you
Yours forever
linda

Hello My Darling     
How are you today i believe you are doing well.
God will bless and reward you for every effort you are making to see me out from this horrible situation i found myself today.

As for me i am fine here with all hopes that you will assist me to transfer my Late Father money to your position for a better life with you.I appreciated the way you are handling this transfer of my money to your position pending my arrival to meet with you to start a new life.I am suffering here in the prison called refugee camp and i believe with you i can start a new life in your country after the transfer of my money to your account.

my darling i can see what the bank is demanding before they will transfer my money to your position.Presently i have my Late Father Death Certificate and Statement of Account with me here which i have given to the lawyer to send to you when you contact him.
The only problem we have now is the Power of Attorney which the bank said that it will be issued  by a lawyer here in Senegal for me to sign my signature on it. After reading your mail i discussed it with Rev Father John and he gave me the contact of this lawyer  Barrister Sliver

He is one of the lawyers working with the united nations here in Dakar Senegal.I will want you to contact him on both phone and email telling him that you are my foreign partner that you need his services to prepare a power of attorney  that will enable you transfer my 3.7 million dollars from TRIODOS BANK OF SCOTLAND to your account on my behalf due to my refugee status.His contact information's are as follows,

NAME Barrister Sliver
E-maill address
(barristersliverchamberslaw@yahoo..co.uk)
Office telephone number (00221-76-591-9630)

God bless you as you contact him immediately.
thank you onec again for help me i miss you
Yours  forever
linda
 
Mrs From: Linda Baby <lindaone44@yahoo.com>
Date: 2009/5/2
Subject: please my darling you can send this mail to the lawyer


Hello darling ,
how are you today i hope fine and well sounded in good health.darling ,i got your mail please all you have to do is to make sure you contact the lawyer with the email which i got here through the help of a reverend father.all you have to do is to make sure you send this mail below which i composed .copy the mail below and send it to the lawyer email contact address (barristersliverchamberslaw@yahoo.co.uk). because i have read the mail you send me  and see that the  bank said the documents has to be signed by a lawyer living here .please darling  make this confidential as you knows this is the  issue of fund it has to be kept secret .
 

Hello MR Sliver
I am so glad to write to you, let me introduce myself, my name is.........., I am Miss linda foreign partner.She give me your contact information and told  me to contact you, because we need your help for something.
As Miss.linda partner , she want to transfer her late fathers money from the TRIODOS BANK PLC SCOTLAND to my account .I have written to the bank for request, Mr. Maxwell Smith  the operation manager reply to me, he said I should present some documents power of attorney  please give me any help. How can I obtain POWER OF ATTORNEY from the federal high court of Senegal that will enable me transfer Miss.lindalate father  money from the Bank to my account.

NAME Barrister Sliver
E-maill address
(barristersliverchamberslaw@yahoo.co.uk)
Office telephone number (+221-76-591-9630)
          
i will stop hear till i hear from you soonest.
Yours  love Linda ..
 
Mrs Feladó: Linda Baby <lindaone44@yahoo.com>
Dátum: 2009. május 2. 7:34
Tárgy: kérjük, kedvesem is megküldi ezt a levelet a jogász


Szia kedves,
Hogy van ma remélem szép és jól hangzott jó health.darling, I got your mail kérem minden, amit meg kell tennünk, hogy győződjön meg róla, hogy az ügyvéd a kapcsolatot az e-mailt, amit most jöttem át a segítségével egy Tisztelendõ father.all Meg kell tennünk, hogy győződjön meg róla, hogy ezt a mailt küld, amely alatt i összetétele. példányát a levél alatt, és azt megküldi az ügyvéd az e-mail címe (barristersliverchamberslaw@yahoo.co.uk). mert én is olvastam a levelet küldött nekem, és látom, hogy a bank azt mondta, hogy a dokumentumokat még alá kell írnia egy ügyvéd él itt. kérjük kedves, hogy ezt a bizalmas, ha tudja, ez a kérdés az alap meg kell őrizni titkát.
 

Hello MR szeletkét
Olyan boldog vagyok, hogy írjak neked, hadd bemutatkozzam, a nevem .........., Én Miss linda külföldi partner.She adj meg elérhetőségi adatait, és azt mondta nekem, hogy felveszi Önnel a kapcsolatot, mert Szükségem van a segítségedre valamit.
Mint Miss.linda partner, akar átadni neki késő apák pénzt a TRIODOS Bank PLC SCOTLAND fiókomhoz. Írtam, hogy a bank a kérelmet, Mr. Maxwell Smith a művelet vezetője válaszában nekem, ő azt mondta, meg kell jelennie valamilyen Dokumentumok ügyvédi adja meg nekem a segítséget. Hogyan juthatok hozzá jogkör a szövetségi Legfelsőbb Bíróság a Szenegál, amely lehetővé teszi nekem átadása Miss.lindalate apja pénzt a Bank a saját számlájára.

NAME Barrister szeletkét
E-maill cím
(barristersliverchamberslaw@yahoo.co.uk)
Iroda telefonszáma (+221-76-591-9630)
          
I will stop till I hear from you hear leghamarabb.
Üdvözlettel szerelem Linda.
 
Mrs From: Linda Baby <lindaone44@yahoo.com>
Date: 2009/5/4
Subject: please my darling tey your bast to contact the lawyer


Hello darling ,
how are you today i hope fine and well sounded in good health.darling ,i got your mail please all you have to do is to make sure you contact the lawyer with the email which i got here through the help of a reverend father.all you have to do is to make sure you send this mail below which i composed .copy the mail below and send it to the lawyer email contact address (barristersliverchamberslaw@yahoo..co.uk). because i have read the mail you send me  and see that the  bank said the documents has to be signed by a lawyer living here .please darling  make this confidential as you knows this is the  issue of fund it has to be kept secret .


Hello MR Sliver
I am so glad to write to you, let me introduce myself, my name is.........., I am Miss linda foreign partner.She give me your contact information and told  me to contact you, because we need your help for something.
As Miss.linda partner , she want to transfer her late fathers money from the TRIODOS BANK PLC SCOTLAND to my account .I have written to the bank for request, Mr. Maxwell Smith  the operation manager reply to me, he said I should present some documents power of attorney  please give me any help. How can I obtain POWER OF ATTORNEY from the federal high court of Senegal that will enable me transfer Miss.lindalate father  money from the Bank to my account.

NAME Barrister Sliver
E-maill address
(barristersliverchamberslaw@yahoo.co.uk)
Office telephone number (+221-76-591-9630)
          
i will stop hear till i hear from you soonest.
Yours  love Linda .
 
Mrs From: Linda Baby <lindaone44@yahoo.com>
Date: 2009/5/6
Subject: Please my Darling help me to contacte the lawyer


Hello My darling     
compliment of the day to you ,lets thanks GOD first for his love and kindness towards me and you,for being keeps us alive into the land of the living today,i thank GOD for that

darling Thank you so much for your mail expression and your concern towards an orphan like me and every effort you are about to make to get my freedom back God will surely bless you.Please my darling you are all my hope to come out from this ugly condition which i find myself today.Please help me to contacte the lawyer so that he will get the power of attorney for us which is the only document that is delaying this transaction.

Please  i promise you that you will never in life regret of helping me, things are very difficult to me here is like a person staying in the prison and i hope with you everything will be over.Please if possible i will like you to contact the lawyer .Please my Darling help me as i don't have any other person except you please hear my humble cry and do something for the sake of my life here and the love we are going to share together in future.i miss you so much and i want to spend the rest of my life with you.Thank you once more for your
help and concern.
Hope to hear from you.kisssssssssssssss for youuuuuuuuuuuuuuu
Thanks,Yours forever
linda
 
Mrs From: Linda Baby <lindaone44@yahoo.com>
Date: 2009/5/9
Subject: YOU ARE THE ONLY HOPE I HAVE


Hello Sweet love ,
How are you today together with other members of the family ? i hope fine and well sounded in good health if so thanks be to God almighty Darling ,
i am really into tears right now of your silent to me ever since all this days where by you are the only hope i have for a survival in life and i want to be together with you in your country to show you the kind of love i have for you as it is my heart desire .

Please darling,try all your possible best to make sure you reply me now and let me know if you have contacted the Lawyer and heard from him towards making sure he helped us to get the remaining documents from the federal high court here as the bank demanded it from us in other for them to be able to transfer the fund of my late father into your account in your country so that i will be coming over to your country to come share the rest of my life with you after the transfer

Darling, please try all your possible best to make sure you reply me now and let me know if you have contact the Lawyer for help us  so that i will have a result of mind as my mind is not at rest since all this while as result of your silent to me .
I wll stop here for now with tears while hoping and praying to hear back from you soonest .
yours thinking
linda
419419pic
419pics
Mrs Od: Linda Baby <lindaone44@yahoo.com>
Temat: kérjük, ha hallani ügyvéd let me know
Data: 19 Maj 2009 (Wtorek), 12:20

Hello My Lovely Sweet Heart 10
How are you today and how is your work together with your health which is the most important thing to me i hope you are doing well over there in your country Honey i am very very happy as i read your sweet mail today knowing that you have contacted the lawyer for the preparation of the document which the bank need before they will transfer my late father's money into your account
Honey i thank you so much for your lovely mail with encouragement and hopes knowing that i will be out of this condition soonest as the lawyer prepare the document
Honey please when you hear from the lawyer you try and let me know
Await to read from you soonest
Yours Sweet Heart
linda

Hello My Lovely Sweet Heart
Hogy van ma, és hogyan működjenek együtt az Ön egészségére, ami a legfontosabb dolog, hogy én remélem, jól oda az Ön országában Édesem én nagyon-nagyon boldog, ahogy én olvastam a mai édes mail tudva, hogy már megkeresték Az ügyvéd előkészítésére szolgáló dokumentum, amely a bank szüksége, mielőtt át én késő apja pénzt a fiókba
Drágám köszönöm Ennyit a lovely mail ösztönzését, és reméli, tudja, hogy én leszek az a feltétel gyorsabban, mint az ügyvéd készíti el a dokumentumot
Édesem kérlek, ha hallja az ügyvéd megpróbálja és let me know
Megvárni, hogy olvassa el az ön gyorsabban
Üdvözlettel Sweet Heart
linda
 
     

If you received a similar letter, please ignore it. Do not answer it. If you do, you will end up on more of the mailing lists used by the criminals behind this fraud. Read more....

 

Copyright © 2004-2015 419.bittenus.com. All rights reserved. Updated 04-Feb-2018