Miss Young

Hello, I am Miss Young. I received the following email. It is a socalled "Advance Fee Fraud" letter, where I am promised millions for my assistance. These stories are all lies, and if I respond, sooner or later I will be asked to pay a fee. If I pay, another fee will quickly come up, and it will continue that way until I give up or run out of money. I will never see the millions, because they never existed.

If you received a similar email, you should go to the homepage to read more about 419 fraud.


Mrs

albanian

From: mariamharuni@live.com
Subject: I will like to know more about you.
Date: Sat, 5 Sep 2009 02:17:38 +0000

I dashur mik im i dashur,
Unë jam më se i lumtur në përgjigjen tuaj të mail.How tim jeni sot? Si ishte nata? Unë shpresoj se çdo gjë është emri fine.My është Miss Merjem Haruni, i mbajnë një certifikatë në Infermierinë e përgjithshme dhe unë jam duke shpresuar për më tej arsimin tim në këtë career.I nuk jam i martuar dhe nuk kanë fëmijë, unë jam i ndershëm në natyrë dhe lartësi mesatare, unë jam 24 vjet age.I jam nga Sudani në Afrikë dhe tani jam me banim në kampin e refugjatëve këtu në Dakar Senegal, si rezultat i luftës dhe aksident ajror që ndodhi në vendin tim të cilat përfshijnë prindërit e mi në aksident ajror .

My prind vonë zoti dhe Mrs.Jabari Haruni.My vonë babai ishte një njeri i suksesshëm të biznesit, ai merret në arte dhe karo shitje në vendin tim dhe ai të udhëtojë shumë në Afrikën Perëndimore dhe vendeve europiane, prindërit e mi vonë ishte në mes në aksident ajror , kjo është vetëm se është i gjallë tani, kështu që unë duhet të vrapoi në afërsi të një vendi që është Senegal.I jam tani në kampin e refugjatëve, dhe nuk kanë përfunduar deri arsimin e mia dhe kanë nevojë për një person i cili do të përdorë të etërve të mi pasuri dhe merrni mua deri në jetë,

Unë do të doja të dini më shumë rreth pëlqen you.Your dhe nuk i pëlqen, hobi presently.I tuaj dhe çfarë ju po bëni do t'ju tregojë më shumë për veten në postën e ardhshëm. I bashkangjitur këtu janë fotografitë e mia për ju, edhe pse unë nuk jam shumë fotozhenik, unë shpresoj se ju nuk do mend.
Unë pres të dëgjoj nga ju soon.Bye
Merjem Haruni
mypic1
mypic2
 
Mrs From: mariamharuni@live.com
Subject: This is more about me with love and trust.
Date: Tue, 8 Sep 2009 00:46:47 +0000

Mik i dashur im, ju lutem provoni dhe thirrni mua me këtë numër telefoni (+221765212526),

Unë jam shumë i lumtur për të marrë postën tuaj, si i ishte thënë ju në lidhje me familjen time në fund, merret në fund të atit tim në ari dhe diamante e shitjes, prindërit e mi vonë qenë edhe midis viktimë në një aksident me aeroplan të Sudanit Airways Duke qenë 737, ju do të lexoni më shumë rreth rrëzimit më poshtë duke vizituar web site.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/3053490.stm

Tani në unë jam vetëm një vend krejt të çuditshme, pa prindër, të afërmit apo ndonjë organ të kujdeset për mua në moshat e mia e tenderit. Para vdekjes së prindërve të mi, babai im në fund të depozituar disa para që ai bëri prej ari dhe shitjes diamanti, ai depozituar shumën prej $ 2.3 milion dollarë në ECO BANKA SENEGAL dhe se unë duhet të lutemi dhe të gjejë një partner të denjë të besimit të biznesit të huaj që do të më ndihmoni të transferimit dhe të investojnë këto para në sipërmarrje biznesi fitimprurës jashtë shtetit.

Unë kam nevojë për ndihmën tuaj urgjente në transferimin $ 2,3 milionë dollarë menjëherë në llogarinë tuaj, para ka qenë në bankë këtu pa asnjë organ që vijnë për kërkesën, unë nuk dua të holla për të shkuar në thesarin e bankës si një braktisur ose unclaimed fond, kështu që kjo është arsyeja i kontaktuar ju, në mënyrë që banka të lëshojë paratë për ju si person i afërt për të klientit vdekur.

Ju lutem, unë do të donte që ju të mbani këtë propozim si tepër sekret dhe fshini nëse nuk janë të interesuar dhe nëse jeni të interesuar përgjigje menjëherë, pas marrjes së përgjigjes suaj, unë do të ju dërgojnë të dhënat e plotë dhe email kontakt se si bankë paratë do të të ekzekutohet dhe gjithashtu parasysh se ju do të ketë 30% të shumës të përmendura më sipër, nëse ju pranoni të më ndihmoni për transferimin e parave në fund të atit tim në llogarinë tuaj,

Ju duhet të përgjigjeni për marrëveshje të mëtejshme dhe komunikimit tonë me postë, nuk kam një telefon, por nëse ju mund ta merrni me një telefoni, unë do të jenë të lumtur, e unë jam duke i takon të martohem dhomën time, unë shpresoj që ju do të ndihmojë mua, kështu që ju lutemi provoni dhe përgjigje këtë dhe në postën e ardhshëm, unë do t'ju dërgoj kontaktoni bankën.
Your friend.
Merjem.
 
Mrs From: mariamharuni@live.com
Subject: This is the bank contact,please send mail to them.
Date: Thu, 10 Sep 2009 22:53:50 +0000

Përshëndetje i dashur miku im,
Ju falenderoj edhe një herë për arritjen mua. Unë shpresoj që ju jeni duke today.As mirë për mua, unë nuk jam duke kërkuar gjobë mbi disa here.Really kjo tingëllon si për depozitimin e një të tillë besim i madh për dikë që ju kurrë nuk kanë parë personalisht, por një gjë që ju duhet për të kuptuar është se çdo organ që është në situatë të vështirë mund të kërkoni ndihmë nga çdo kënd dhe kur vijnë në kontakt me ju disa se si i ishte ndjerë i qetë duke thënë me vete që Perëndia ka përgjigje agjërimin tim dhe prayers.I vlerësojmë shqetësimin tuaj për të ndihmuar mua të mia kërkesë për sa i përket të parave dhe kjo ka bërë mua të marrë banka informuar në një email për ju, i paraqitur ju ata. Unë ju shohin si një person shumë i mirë të cilin mund të mbahem pas për besimin dhe mbështetjen për jetën, unë ju shoh si shumë përgjegjës, kompetent dhe i pjekur mjaft për të ndihmuar mua për të drejtuar jetën time në një drejtim pozitiv në jetë.

Ju lutem, unë nuk kam thënë askujt përveç ju në lidhje me ekzistimin e këtyre parave dhe i do si ju, ju lutem mbani fshehtë për njerëzit e tjerë, sepse pasi ajo është e para i prek të gjitha interes do të jetë mbi të. Mos harroni Besoj se është arsyeja pse unë po ju jap të gjitha këto kanë informuar information.I banka për planet e mia për të marrë dhe të transferimit të parave dhe këtë gjë vetëm ata tha mua është që të shikojmë për një person shumë i përgjegjshëm që do të qëndrojnë në emër tim si një administrues i besuar për këto para për shkak të statusit të mia të refugjatëve dhe ligjet e këtij vendi, i duhet të përdorin këtë mundësi për të ju informuar në lidhje me të.

Unë kam vendosur të mos vazhdojë me qëndrim të gjatë këtu ndonjë more.In kjo lidhje i do të donte që ju të kontaktoni bankën menjëherë kontakt me informacionin e tyre më poshtë, ju lutem tregoni atyre që ju janë partneri im e huaja dhe se ju doni të dini mundësitë e ndihmuar me transferimin e dollarë ($ 2,3 million tim SHBA) Dy milionë e treqind mijë dollarë Na) depozituar nga i ati im në fund të së cilës jam përfitues të ardhshëm të afërmit /, në llogarinë tuaj në country.Here tuaja janë të kontaktit, thjesht dërgoni një email tek banka në Dakar Senegal, le ta dinë se është Miss Merjem Haruni udhëzuar për transferimin e këtij fondi në llogarinë tuaj, informatat e kontaktit të bankës janë si vijon:

ECO BANKAT PARCELLE ASSAINIES PLC. Senegal:
Aktivitetet: Banque
Remitancave Manager.
Kontakt: Jackson Dioff Senghor
Adresa: 4, Avenue Lopold Sïdar Senghor
Tele: (00-221-768433352)
Fax: (221) 33.441 19 67

E-mail:
(ecobankmanager@aol.fr)
(customercareecobank@cooltoad.com)

Internet ite:
Statusi:
CA: 20 558 000 000 FCFA
Effectif: (anni 2004)
Informacion mbi kodin e depozitave janë si më poshtë.
Emri i depozitues: Dr J. Haruni
Nacionaliteti: Sudani
Next të afërmit: Miss Merjem Haruni
Shuma e depozituar: ($ m 2,3)
Numri i llogarisë: ECO/745008901546/QB/91/A

Mik i dashur im, unë jam i kënaqur që Zoti ka sjellë që ju të shihni mua nga kjo situatë dhe i premtojnë të jenë shumë mirënjohës dhe do të keni nevojë në mënyrë të barabartë në çdo fushë të jetës time plus investojnë këto para që unë jam ende shumë i ri dhe pa përvojë për të qetë të menaxhuar jetën time për now.As ju thashë më parë, këtë kamp është vetëm si një burg dhe lutja ime është që të largohem nga këtu sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutem sigurohuni që ju të kontaktoni bankën në mënyrë që pas transferimit që ju do të dërgojë disa para nga ai para për mua që të përgatisë dokumentet e mia udhëtonin për t'u takuar me ju në vendin tuaj. Ndjehem i mund të bëjë që ajo të bashkohet me ju sa më shpejt që të jeni me me këtë transferim ose ju mund të ardhur deri këtu u takua me mua mbi dhe të shohim se si do të më ndihmonte për t'u bashkuar me you.I mos mendoj se unë do të vjen keq po me ju në vendin tuaj, i mendojnë se është aq më mirë për mua të jem me ju, sesa të gjatë këtu, i kanë bërë vendimin tim për të vazhduar me qëndrim në Senegal.I shpresoj se ju qasje këtë çështje si tuajat, dhe japin një vëmendje urgjente, sepse i nuk jam në gjendje të mirë dhe i duan të jenë të lirë në të gjithë jetën time, kam aq shumë besim ju dhe unë do të donte që ju të i ruajtur besimin e kanë marrë në you.I do të jetë në pritje për të dëgjuar nga ju Soonest.
Mik juaji,
Merjem Haruni.
 
     

If you received a similar letter, please ignore it. Do not answer it. If you do, you will end up on more of the mailing lists used by the criminals behind this fraud. Read more....

 

Copyright © 2004-2015 419.bittenus.com. All rights reserved. Updated 04-Feb-2018