Miss Young

Hello, I am Miss Young. I received the following email. It is a socalled "Advance Fee Fraud" letter, where I am promised millions for my assistance. These stories are all lies, and if I respond, sooner or later I will be asked to pay a fee. If I pay, another fee will quickly come up, and it will continue that way until I give up or run out of money. I will never see the millions, because they never existed.

If you received a similar email, you should go to the homepage to read more about 419 fraud.


Mrs

croatia


Date: Sat, 11 Dec 2010 07:45:35 -0800
From: sabdel1984@yahoo.com
Subject: Ja ću kao znati više o vama

Poštovani!
Kako je vaša noć tamo u vašoj zemlji, vjerujem da ste imali lijepo spavao sinoć, a atmosfera je bila vrlo dobra sa ou danas u vašoj zemlji? Mine je vrijeme bilo malo toplo više danas ovdje u Dakar Senegal.

Moje ime je Sophie Abdel Hamid, ja (23) godina, jedan (nikada se nije ženio prije), sajam ten, 1.73cm. Srednja dok dob ne smeta, u pravi odnos, tako da sam udoban sa vaše dobi. Ja liječiti od Goma, na jugu Demokratske Republike Kongo u središnjoj Africi. Formalni kolonija Belgija. I sada ja živim u Dakaru kao posljedica građanskog rata koji je ratovao u mojoj zemlji.
Moj pokojni otac, Ismail Abdel Hamid je bio političar i direktor [Al Majid ograničena nafte i plina tvrtke] u Kinshasi, glavnom gradu moje zemlje, Demokratskoj Republici Kongo, prije nego što su pobunjenici napali našu kuću jednog ranog jutra, a mi je ubio oca i pucao dva puta na moja majka nogu u hladnu krv. Nakon incidencija, uspio sam sa mojom majkom i da naš put do Senegal . Prije nego što je moja majka kasnije dati do smrti, zbog ozljede metak i nedostatak adekvatnog liječenja.

Sada sam sama ovdje u Senegalu, gdje ja živim sada kao izbjeglice. Želio bih znati više o vama. Vaša voli i dislikes, svojim hobijima i ono što radite trenutno. Ja ću vam reći više o sebi u moj sljedeći mail. U prilogu ovdje je moja slika, i ja će također željeli imati tvoje. Nadam se da ću čuti od vas uskoro.
Srdačan pozdrav.
Sophiefile1 2
file2
file3
 
     

If you received a similar letter, please ignore it. Do not answer it. If you do, you will end up on more of the mailing lists used by the criminals behind this fraud. Read more....

 

Copyright © 2004-2015 419.bittenus.com. All rights reserved. Updated 04-Feb-2018