Miss Young

Hello, I am Miss Young. I received the following email. It is a socalled "Advance Fee Fraud" letter, where I am promised millions for my assistance. These stories are all lies, and if I respond, sooner or later I will be asked to pay a fee. If I pay, another fee will quickly come up, and it will continue that way until I give up or run out of money. I will never see the millions, because they never existed.

If you received a similar email, you should go to the homepage to read more about 419 fraud.


Mrs

norwegian
Date: Mon, 2 Aug 2010 04:40:41 -0700
From: sabdel2008@yahoo.com
Subject: Jeg vil gjerne vite mer om deg

Kjære!
Hvordan var din natt der borte i ditt land, tror jeg du hadde en fin sovet i natt, og stemningen var meget bra med dere i dag i ditt land? Gruve været var litt varmt over her i dag i Dakar Senegal.

Mitt navn er Sophie Abdel Hamid, jeg (23) år gammel, singel (aldri gift før), rettferdig i hud, 1.73cm. Mean mens alder ikke spiller noen rolle i et virkelig forhold, så jeg er komfortabel med alderen din. Jeg leger fra Goma, sør for demokratiske republikken Kongo i Sentral-Afrika. En formell koloni i Belgia. Og nå bor jeg i Dakar som følge av borgerkrigen som ble utkjempet i landet mitt.
Min avdøde far, Ismail Abdel Hamid var politiker og leder av [Al Majid begrenset olje-og gass selskap] i Kinshasa, hovedstaden i mitt land, Den demokratiske republikken Kongo, før opprørerne angrep huset vårt en tidlig morgen og drepte min far og skutt to ganger på min mor beinet i et kaldt blod. Etter forekomsten, klarte jeg med min mor og gjøre vår vei til Senegal. Før min mor senere gi opp til døde, på grunn av en skade på kulen og mangel på adekvat behandling.

Nå er jeg alene her i Senegal hvor jeg bor nå som flyktning. Jeg vil gjerne vite mer om deg. Hva du liker og ikke liker, hobbyer og hva du gjør i dag. Jeg vil fortelle deg mer om meg i min neste post. Vedlagt her er mitt bilde, og jeg vil også gjerne ha din. Jeg håper å høre fra deg snart.
Med vennlig hilsen.
Sophie
file1 2
file2
file3
 
Mrs Date: Tue, 3 Aug 2010 10:18:10 -0700
From: sabdel2008@yahoo.com
Subject: Min fulle liv detaljer med kjærlighet og tillit

Min kjæreste
Jeg er veldig glad i svaret til e-posten min. Hvordan har du det i dag? og hvordan var din natt og atmosfæren der borte hos deg? Jeg håper fint. For meg, været er varmt her i Dakar Senegal, som det bruker å være noen tider som dette. Uansett, er ikke morsomt for meg på grunn av tilstanden jeg sto overfor her akkurat nå.

I mellomtiden, i denne leiren vi ikke får lov til å gå ut fra leiren hver dag i uken. Det er akkurat som en bor i fengsel og jeg håper ved Guds nåde vil jeg komme ut her snart. Jeg har ingen slektninger nå som jeg kan gå til alle mine slektninger løp vekk i midten av krigen den eneste personen jeg har nå er pastor Joseph Kolo som er pastor i veldedighet misjon (Kristus for alle Church) her i Camp han har vært veldig hyggelig å alle her i flyktningleir. Pastor Telefonnummer er
(00221-763 91 64 10) hvis du ringer og forteller ham at du vil snakke med meg at han vil sende til meg i herberget. Som en flyktning her jeg ikke har noen rettigheter eller privilegier til noen ting være av penger eller hva fordi det er mot loven i dette landet.

Jeg vil gå tilbake til studiene mine fordi jeg bare gikk på mitt første år før den tragiske hendelsen som fører til at jeg var i denne situasjonen nå fant sted. Vennligst lytte til denne (vennligst det er en hemmelighet, mellom meg og deg), har jeg min avdøde far avregning og dødsattesten her hos meg som jeg vil sende til deg senere, fordi da han var i live han avsatt noen sum penger i Storbritannia banken som han brukte navnet mitt som pårørende, er det aktuelle beløpet £ 9,7 millioner britiske pund (Nine Million Syv hundre tusen britiske pund)

Så jeg vil gjerne at du hjelper meg å overføre disse pengene til din konto og fra den kan du sende noen penger for meg å få min traveling dokumenter og flybillett for å komme over å møte deg. Jeg holdt dette hemmelig for folk i leiren, fordi jeg er redd for å miste disse pengene hvis de får vite om det. Så, i lys av ovenstående vil jeg gjerne at du skal holde det for deg selv og ikke fortelle det til noen for jeg er redd for å miste livet mitt, og pengene hvis folk får vite om det. Husker jeg gir deg all denne informasjonen på grunn av den tilliten jeg avsatte på deg. Jeg liker ærlige og forståelse mennesker, sannferdig og en mann av visjon, sannhet og hardt arbeidende.

I mellomtiden vil jeg gjerne at du ringer meg som jeg sa jeg har allot til å fortelle deg. Ha en fin dag og tenke om meg. Venter å høre fra deg soonest
din for alltid i kjærlighet.
Sophie
 
     

If you received a similar letter, please ignore it. Do not answer it. If you do, you will end up on more of the mailing lists used by the criminals behind this fraud. Read more....

 

Copyright © 2004-2015 419.bittenus.com. All rights reserved. Updated 04-Feb-2018