Miss Young

Hello, I am Miss Young. I received the following emails. They are socalled "Advance Fee Fraud" letters, where I will be asked to send money again and again. The "russian love scams" starts with a long series of letters about a russian girl living in a small town, and she travels to Moscow. She will ask you to help her pay the plane ticket to meet you outside russia. If you pay, she will start to ask you to send her money for clothes, medicine, tickets, certificates, etc. If you pay, another fee will quickly come up, and it will continue that way until you give up or run out of money. You will never meet the girl, because the story was all lies.

If you received a similar email, you should go to the homepage to read more about 419 fraud.


Mrs

finnish

From: natashadorogay@gmail.com / wood_nymph81@yahoo.com / milenkaiadevochka@yahoo.com / sulimka34@yahoo.com / olqaolqa17@yahoo.de / milaya_123@yahoo.com / solnushka199@yahoo.com / rektorianna@yahoo.com

Hei!

Olen niin iloinen kirjeenne. I - hyvin vaatimaton nainen, mutta uskallan kirjoittaa, mutta sinä. Luulen, että kommunikaatio henkilön toisesta maasta - hyvin epätavallista! En ole koskaan tavoiteta ihmisiä muista maista. Minulla on unelma, unelma löytää mies ystäväsi, jonka kanssa se on yksinkertaisesti mielenkiintoista kommunikoida ja jakaa uutisia! Sinun ensimmäinen henkilö olen kirjallisesti ja toivon, että voimme jatkaa kirjeenvaihtoa.


Nyt, Olen kirjallisesti tämän kirjeen sinulle! Mielestäni on tullut aika tutustua! Nimeni on Natasha. Ystävät kutsuvat minua Nat:) I - Venäjältä, Asun kaupungissa Nižni Novgorod.

Olen 30 vuotias. Lähetän sinulle kuvani, toivon on mukava sinulle. Omat kansalaisuus - Venäjä. My Religion - Christian. Olen merkki - hauska tyttö: erittäin iloinen, ystävällinen, energinen, ja vaatimaton mitata!

Luultavasti luonteen takia, voidaan myös lahjakkuutta, uskon, että on saavuttanut paljon elämässäni ikäni.

Työni: Chief Cook ravintola. Rakastan valmistella alkuperäinen ja herkullisia ruokia. Minulle paras, kun kävijät kiittää minua valmisruoat. Rakastan työtäni.

Rakastan myös lukea kirjoja. Olen imeytyy mukaisesti kirjoja samoin

Pushkin - suuri runoilijoita, joilla on oikeus lukea nopeasti läpi yksi kerrallaan.

Otan ilo lukeminen runoja, joita voin sanoa vähän enemmän


Minulle se on - suuri aika, jolloin voin puhua mielenkiintoinen mies, joka haluaa tietää minua. Haluan avata sinulle minun salaisuuteni. Ajattelen sinua. Mutta tietäkää en halua kiirehtiä suhteissamme. Minulle suhde miehen - hyvin vakavasti, ja minä touch suhteen hyvin vakavasti. Mies, jolle voin luottaa, on välttämätöntä minulle. Haluan vain sanoa, että ikä ei ole väliä ihmisten välillä jotka rakastavat toisiaan! Oletteko samaa mieltä kanssani?

Minusta tuntuu, että te - henkilö, jolle voin luottaa.

Ole hyvä ja kirjoita minulle itsestäsi. Haluan tietää nimesi! Olen niin iloinen kirjeenne. Minä päätän kirjeen tänne nyt.

Minä lähetän teidät 4 uusia valokuvia. Kaikki nämä kuvat otin kotona. Toivottavasti pidät niistä.

Olen iloinen voidessani kirjoittaa sinulle!

Natasha

x_4c0b6122
Mrs

Hei!

, Olen hyvin iloinen saada kirjeen takaisin sinulle! Se täytti päivä uusia maaleja, ja olin hyvin iloinen hyvä alku meidän tuttavuus! En todellakaan osannut odottaa tätä. Ajattelin että olisin välttämättä jotain väärin, koska en todellakaan tiedä paljoakaan tietokoneista. Yritän vain oppia se nyt. Toivottavasti jonain päivänä opiskella sitä Tietokoneet avaavat valtavia tuntemattomia maailma minulle! Olen erittäin tyytyväinen, että tässä maailmassa ei löydy niin mielenkiintoinen henkilö kuin sinä!

Haluan kertoa teille hieman itseäni. Synnyin onnellinen perhe ja I - ainutlaatuinen lapsi vanhempani. Vanhempani aina

Olen työskennellyt myös hyvin paljon aikaa viettänyt leikkii tyttöystäväni. Olemme hyvin läheisiä ystäviä, ja me ymmärrämme toisiamme erittäin hyvin. Nyt asun erillään vanhempani, koska olen - aikuinen nainen ja olen parempi kun asun yksin. Mutta sitä ennen meidän pitää läheiset suhteet ja usein vierailemme toisiamme. Olen hyvin paljon rakkautta minun äiti ja isä. Nyt haluan kysyä sinulta muutamia kysymyksiä hyvin paljon. Tämä auttaa minua oppimaan sinua paremmin, ja luultavasti voin piirtää muotokuvan mielessäni!

Oma pituus 174 paino 60 ja minun syntymäaika 14.04.1980 Minulla on kirje kun olen vastaamaan samoihin kysymyksiin. Toivon, että se kiinnostaa sinua niin hyvin. Eli kysymykseni on:

1. Mikä on sinun suosikki kukka?

2. Mikä on uskontosi?

3. Mikä on sinun lempiruokasi?

4. Pidätkö musiikista? Millaisia?

5. Haluatko tanssia?

6. Rakastat aurinko?

7. Oletteko mennä hiihtämään?

8. Oletko koskaan lentää kuumailmapallon?

9. Tupakoitko?

10. Mistä pidät ja kumppani?

11. Mikä on sinun suosikki vuodenaika?

12. Oletko matkustanut? Jos kyllä, missä? Jos ei, missä haluaisit mennä?

13. Pidätkö eläimistä? Että.

Toivon, että näitä asioita ei väsynyt teistä. Mielestäni sinun mun uusi kuva.


No, nyt lopetan kirjaimella, ja odotan malttamattomana vastausta!


Ystäväsi Natalia

x_38c375d5
Mrs

Hi my !!!

Sielussani, tulet lähemmäksi minua! Tämä on - hyvin, mikä on mies, joka ymmärtää minua niin vilpittömästi ja luottaa minuun maailma! Ja ajattelen sinua paljon! Olen erittäin iloinen saadessaan kirjeenne uudelleen, ja olen iloinen, että olet vakavasti harkita kysymyksiini. Ja nyt vastata kysymyksiisi, jonka lähetin teille.

My Religion - Christian. Jumala on aina sydämessäni ja olen usein kysyä häneltä, mitä hän antoi minulle kärsivällisyyttä ja menestystä. En käy kirkossa usein, koska en usko että se on välttämätöntä ymmärtää uskon. Uskon, että Jumala on sielu kunkin henkilön

Lempiruokani - tavallista ruokaa. Minulla ei ole mitään sääntöjä, syön kun haluan ja mitä haluan tässä ajassa. Tietenkin pidän useimmat ihmiset rakastavat hedelmiä ja karkkia. Rakastan Venäjän kansallisen keittiön ja myös italialaista ruokaa. Lisäksi rakastan mereneläviä.

I - ei kaukana musiikkia yleensä. Olen joitakin suosikki laulajia ja säveltäjiä. I Love Rock musiikkia 70s ja 80s - Rotaatiot Stones, Erick Klapton, sydämet, Linda Ronstadt. Pidän myös vanhan R & B ja soul musiikin pistettä. Pidän myös jazz-ja viihde, kuten Franc Sinatra, Diana Krol, Boney James ja David Benoit.

Itse rakastan tanssia. Ja minä tanssin mielestäni erittäin hyvin.

Sun antaa suuri ilo. Koska aurinko Olen hyvin

Summer of Love. Pidän hyvin paljon, kun aurinko on kirkas ja

tarjoaa perustan maa paljon lämpöä.

Talvella meillä on paljon lunta, ja se antaa meille mahdollisuuden olla paljon

talviurheiluun. Pystyn edelleen hiihtää, mutta olen jo pitkään ei

tee se, niin kuin se olisi lainannut koko päivän.

En ole koskaan lentänyt ilmapallo. Kuitenkin, on mielestäni erittäin mielenkiintoinen ja romanttinen. Olisi kiva lentää yhtenä. Läsnäolo kertoo totuuden, kysyin että tähän asiaan vakavasti ennen kuin olet tarkistanut kosketat minua ja kuinka paljon olet romanttinen.

En ole koskaan savustettu, enkä aio tehdä sitä. Ja et halua mielestäni - erittäin paha tapa. Olen kuitenkin yleensä tavata ihmisiä jotka tupakoivat.

Täydellinen kumppani minulle - varovainen mies, joka luottaa minuun rajaton rakkaus minua. En ole koskaan tavannut sellaisia ​​ihmisiä täällä. Luultavasti olen odottanut prinssi valkoisella hevosella. Ja toivon, että tästä tulee prinssi sinua.

Kaikkein eniten rakastan alkukesästä. Tämä on - hyvä aika

kävelee ja hauska luonteeltaan.

Olen harvoin matkustaa. Joskus käyn isovanhempieni pikkukaupungissa Venäjällä Gulkevichi Etelä-Venäjällä, ei ole kaukana Mustanmeren, mutta en tee tätä viimeistä kertaa. Minulla on unelma - matkustaa jonnekin kauas, vuonna asumaton saari piiloutua kaupungin.

Rakastan eläimiä todella paljon. Olen vähän hauskaa koira kotona ja hyvin paljon rakastan sitä. Se on - minun suosikki lemmikki, joka Rakastan pelata ja viettää aikaa iloisesti. Tämä on - hyvin leikkisä ja iloinen koira. Toivottavasti on mukava sinulle.

Ystäväni, , päätän tämän kirjeen nyt.

Hope puhua sinulle pian! Hauskaa päivää!


Sinun Natalia

x_774c9ffd
Mrs

Hei rakas ystäväni !!!!


Olen hyvin iloinen kirjeenne. Tämä tarkoittaa, että olen kiinnostunut sinulle. Tämä on - erittäin rohkaisevana ja kiitollinen minulle. Kiitos siitä. Tänään minulla oli työpäivä ei ole täydellinen (Venäjällä ovat arkipäivää ja viikonloppuisin), korostettu vaikeaa ja hieman surullinen. Business - että pääni oli epäreilua minua. Huusi minua, vaikka en ollut mitenkään syyllinen. Minun mieleni oli negatiivinen. Luulen, että en ollut syyllistynyt mitään muuta. Olen työssä. Eikä mitään muuta. Olen erittäin haavoittuvassa asemassa olevaa henkilöä ja tuskin tunsi hänen rikoksesta. Se oli vaurioitunut minulle. Kun koko tilanne on ohi, se ei anteeksipyyntöä ollenkaan minulle. Tällaiset tilanteet eivät ole harvinaisia.


Mutta älkäämme olla siitä, näet, että olen henkilö, jolle voin kertoa kaiken, ja tämä mies - on sinun. Meidän kirjeenvaihto on miellyttävämpi. Minusta tuntuu olet todella hyvä ystävä ja herkkä. Saat minut. On erittäin tärkeää elämässämme, uskokaa minua. Luottamus, ymmärrys ja intoa - vain, mikä on välttämätöntä ihmisten erityinen nyt. Elämme maailmassa täynnä välinpitämättömyyttä ja valheita. Esimerkiksi, minä halveksin vääriä miehiä, ja näen sen, ne olisi poistettava dialogi. Olen tyttöystäväni ja hänen entinen poikaystävä pettänyt häntä jatkuvasti. Hän sanoi, että hän rakastaa häntä ja vain häntä. Mutta hän valehteli jatkuvasti, ei ajoittain viettää yön kotonaan, se on aina päätellä epämiellyttäviin tilanteisiin, se on lakkaamatta vaatinut rahaa alkoholia, vaikka joskus voittamaan häntä. Kaikki tämä on minulle tuttu eikä kuulopuhetta, kuinka monta kertaa olen yrittänyt rauhoitella häntä tukema kovia aikoja, kuinka monta kyyneleitä hän vuodatti tästä. Se oli sääli hänestä erittäin paljon. En vain ymmärrä miten miehet voivat olla niin paljon tekemistä. Yritetään tyttöjä mies, ja se vain sylkeä tämän mielessä - Usein käy Venäjällä. Yritän aina kertoa ihmisille totuus, mitä hän ei olisi ollut. Mielestäni olet samaa mieltä kanssani.


Nyt Venäjällä on ongelma kerjäläisiä. He istuvat kadulla ryysyihin ja pyytää rahaa tai yksinkertaisesti leipää. Se on sääli minua tulemaan heille. Monet ei ole kotia, ei perhettä, ei työtä. Ja heidän määränsä kasvaa jatkuvasti. Meille Venäjällä se - ikään kuin nähdään normi. Ihmiset eivät kiinnitä huomiota siihen, kukaan. Vain harvinainen mies tukemaan niitä, sana, tai vähän rahaa.


Toivon kuulevani sinusta pian.

Olen erittäin onnellinen olen joka kerta saa kirjettä!

Lähetän sinulle muutamia kuvista. Toivon, että he pitävät sinusta.

Ystäväsi Venäjältä, Natalia

x_a8c5f860
Mrs

Hei rakas ystäväni !!!!


Olen hyvin iloinen kirjeenne. Tämä tarkoittaa, että olen kiinnostunut sinulle. Tämä on - erittäin rohkaisevana ja kiitollinen minulle. Kiitos siitä. Tänään minulla oli työpäivä ei ole täydellinen (Venäjällä ovat arkipäivää ja viikonloppuisin), korostettu vaikeaa ja hieman surullinen. Business - että pääni oli epäreilua minua. Huusi minua, vaikka en ollut mitenkään syyllinen. Minun mieleni oli negatiivinen. Luulen, että en ollut syyllistynyt mitään muuta. Olen työssä. Eikä mitään muuta. Olen erittäin haavoittuvassa asemassa olevaa henkilöä ja tuskin tunsi hänen rikoksesta. Se oli vaurioitunut minulle. Kun koko tilanne on ohi, se ei anteeksipyyntöä ollenkaan minulle. Tällaiset tilanteet eivät ole harvinaisia.


Mutta älkäämme olla siitä, näet, että olen henkilö, jolle voin kertoa kaiken, ja tämä mies - on sinun. Meidän kirjeenvaihto on miellyttävämpi. Minusta tuntuu olet todella hyvä ystävä ja herkkä. Saat minut. On erittäin tärkeää elämässämme, uskokaa minua. Luottamus, ymmärrys ja intoa - vain, mikä on välttämätöntä ihmisten erityinen nyt. Elämme maailmassa täynnä välinpitämättömyyttä ja valheita. Esimerkiksi, minä halveksin vääriä miehiä, ja näen sen, ne olisi poistettava dialogi. Olen tyttöystäväni ja hänen entinen poikaystävä pettänyt häntä jatkuvasti. Hän sanoi, että hän rakastaa häntä ja vain häntä. Mutta hän valehteli jatkuvasti, ei ajoittain viettää yön kotonaan, se on aina päätellä epämiellyttäviin tilanteisiin, se on lakkaamatta vaatinut rahaa alkoholia, vaikka joskus voittamaan häntä. Kaikki tämä on minulle tuttu eikä kuulopuhetta, kuinka monta kertaa olen yrittänyt rauhoitella häntä tukema kovia aikoja, kuinka monta kyyneleitä hän vuodatti tästä. Se oli sääli hänestä erittäin paljon. En vain ymmärrä miten miehet voivat olla niin paljon tekemistä. Yritetään tyttöjä mies, ja se vain sylkeä tämän mielessä - Usein käy Venäjällä. Yritän aina kertoa ihmisille totuus, mitä hän ei olisi ollut. Mielestäni olet samaa mieltä kanssani.


Nyt Venäjällä on ongelma kerjäläisiä. He istuvat kadulla ryysyihin ja pyytää rahaa tai yksinkertaisesti leipää. Se on sääli minua tulemaan heille. Monet ei ole kotia, ei perhettä, ei työtä. Ja heidän määränsä kasvaa jatkuvasti. Meille Venäjällä se - ikään kuin nähdään normi. Ihmiset eivät kiinnitä huomiota siihen, kukaan. Vain harvinainen mies tukemaan niitä, sana, tai vähän rahaa.


Toivon kuulevani sinusta pian.

Olen erittäin onnellinen olen joka kerta saa kirjettä!

Lähetän sinulle muutamia kuvista. Toivon, että he pitävät sinusta.

Ystäväsi Venäjältä, Natalia

x_a925ce9d
Mrs

Hei rakkaani !

Tulin vain internetkahvila ja olen hyvin iloinen lukea kirjeen!

Rakas miten olet? Mitä teet juuri nyt?

Mutta toivon, että te teette hyvin.

Minun rakkauteni on miten opin, että voit auttaa minua niin että minä tulen sinun

Rakkaani, olen innolla, kun tapaamme.

Rakas Olen erittäin iloinen, että aiot auttaa minua minua

Rakkauteni mutta nyt vain yksi ongelma.

kun aiot auttaa minua?

Kuten pian voit auttaa minua, olen heti alkaa tehdä asiakirjoja

silloin kun ne ovat valmiita tulen teille.

Uskon, että ymmärrätte minua, koska kerron sinulle, miten se oikeasti on.

Rakas, kävin tänään pankissa kysyä miten se olisi parempi, jos lähetät minulle rahaa.

Menin pankkiin lähestyi tyttö, joka on sitoutunut neuvomaan

tällä alueella ja kysyi miten se olisi parempi jos mulle tulee

rahaa Minulle sanottiin, että on olemassa palvelu Western Union on nopea ja luotettava rahan siirto.

Rakas olet kaupungissa on Western Union?

Minulle sanottiin, lähettää rahaa, että tarvitset vain tietoni.

Kirjoitan ne nyt. Tässä on minun tiedot:


Nimeni on Natalia

Nimeni: Kotelova

Maa: Venäjä

Kaupunki: Nizhny Novgorod


Tässä on tietoa, että sinun täytyy lähettää kautta Western Union.

Mutta voit määrittää ainoastaan ​​maa Venäjän, että saisin rahaa missään

Pankki.

Oma suosikki Minulle on kerrottu, että minun täytyy myös tietää tietosi

Kirjoita minulle, myös niiden tiedot


Nimesi:

Nimesi:

Maa:

Kaupunki, jossa olet lähettänyt minulle rahaa:


Rakas, uskon että tiedät mitä tarkoitan, mitä sanon. Minä rakastan sinua !!!

Ja vain ei voi elää ilman sinua Olen hyvin yksinäinen ... Mutta silti toivon, että voitte auttaa minua,

ja olen heti alkaa tehdä asiakirjoja, minä tarvitsen, että voin tulla luoksesi.

Omat tiedän kaikki teidän tarkkuus että te täsmennämme Western Union.

Luulen, että tiedät mitä tarkoitan, mitä sanon. Rakas kun aiot auttaa minua?

Luulen että hyvin pian meillä on yhdessä vierekkäin.

En todellakaan halua halata teitä lempeästi ja makeasti suudella.

Mitä tarkkuus minun saapumisesta sinulle voin kertoa teille jälkeen

Kun aloitan tekemään asiakirjoihin. Mutta toivon että ymmärrätte minua.

Päätteeksi kirjeessään minä lähetän teidät miljoonia suukkoja makea

Odotan jo vastauksen

Sinun Natalia

Rakastan sinua!

x_ddc92ece
Mrs

Hei rakkaani!

Olen hyvin iloinen teista kirjoittivat minulle ja rakkauteni suurlahettilas mtsn kertoa minulle, kuinka

paljon rahaa

Odotan vastaustasi

Rakkautesi Natalia

ISO-8859-1Q
Mrs

Hei rakkaani!

Olen erittain iloinen, kirjoitti minulle, rakkaani! Luin vastauksesi minun rakastaa, ja sina lahetti minut jalleen MTSN jo

poistettu rahaa, etta on minulle pankissa sanoi, etta kaannos on pois paalta. Rakas kun olet sen kautta Western Union????

Olin Western Union ja he kertoivat minulle rakkaani, etta han veti rahat lahetetaan toisella nimella, rakkaani! Pyydan

teita, etta menit Western Union ja tarkista tama kaannos, joka tarkoittaa sita tai ei. Rakkauteni Pyydan teita

mahdollisimman pian menna ja loytaa rakkauteni! Olen hyvin ikava sinua ja haluat tulla niin pian kuin mahdollista.

Rakastan sinua ja odotan sinua nopeasti vastata rakkautesi Natalia

419419ISO-8859-1Q
Mrs

Hei rakkaani!

Olen erittain iloinen, etta kirjoitit minulle kirjeen, luin vastauksesi ja ymmarran, etta haluat lahettaa minulle rahaa.

Ja kysyt minulle nama

Nimeni on Natalia

Nimeni: Kotelova

Maa: Venaja

Kaupunki: Nizhny Novgorod


Minulle rahaa olet minun tietosi jotta saisin ne!

Odotan teidan nopean reagoinnin

sinun Natalia

x_1e91b7c3
Mrs

Hei rakkaani!

Olen erittain iloinen, etta kirjoitit minulle rakkaani!

Rakkauteni Ymmarran, etta olet lahettanyt rahaa!

Rakkauteni mutta miten saan rahaa ilman salaisen koodin ja tietosi!

Rakkauteni kirjoittaa minulle tietoja ja turvakoodi

Rakastan sinua ja odottaa vastausta sinun

sinun Natalia

x_25afc03a
Mrs

Hei rakkaani!

Olen erittain iloinen, etta kirjoitit minulle rakkaani!

Rakkauteni Ymmarran, etta haluat minun lahettaa teille kopion passista, rakkaani, jos et luota minuun niin voin MSN tai

Skype ja voit nahda minua!

Tassa on minun skype: natasha85707

Odotan sinua siella!

Rakastan sinua

sinun Natalia

ISO-8859-1Q1ECEEE9_EFE0F1EFEEF0F22Ejpg
Mrs

Rakkauteni sinua lahetan passin

Taalla Mielestani voit sitten lahettaa minulle koodi!

Rakastan sinua

sinun Natalia

 
     
Miss Young

If you received a similar letter, please ignore it. Do not answer it. If you do, you will end up on more of the mailing lists used by the criminals behind this fraud. Read more....

 

Copyright © 2004-2015 419.bittenus.com. All rights reserved. Updated 04-Feb-2018