Miss Young

Hello, I am Miss Young. I received the following email. It is a socalled "Advance Fee Fraud" letter, where I am promised millions for my assistance. These stories are all lies, and if I respond, sooner or later I will be asked to pay a fee. If I pay, another fee will quickly come up, and it will continue that way until I give up or run out of money. I will never see the millions, because they never existed.

If you received a similar email, you should go to the homepage to read more about 419 fraud.


Mrs

slovenian


Od: Juliana Moreb < julianamoreb1@yahoo.com >
Datum: 12. november 2012 08:02
Zadeva: Welcome


Pozdravljeni dragi
Jaz sem več kot zadovoljna v vašem odgovoru na moj mail.kakšen je tvoj dan?.Rudnik je bilo vroče tukaj v Dakarju, Senegal. Moje ime je Juliana Moreb (23 let) eno in nikoli poročen, jaz sem iz Liberije v zahodni Afriki in trenutno jaz bivam v begunskem taborišču tukaj v Dakarju, Senegal zaradi državljanske vojne, ki je bil boril v moji državi. My pokojnega očeta dr. Bernard moreb. Bil je tudi predsednik, generalni direktor Bernard industrijsko COMPANY LTD, v Monrovia in je tudi osebni svetovalec za nekdanji vodja države, preden uporniki napadli naše hiše eden od zgodnjega jutra ubijanje mama in moj oče. Bilo je samo mi, da je živ zdaj in sem uspel narediti svoj način v bližini državi Senegal, kjer sem zdaj živi kot begunec.Bi radi izvedeli več o vas. Povedal vam bom več o sebi v moj naslednji mail. Tukaj je moja slika in bo všeč, da vidim tvoj, v upanju, da slišim od vas soonest. Tvoje Juliana06
07
 
Mrs
Od: Juliana Moreb < julianamoreb1@yahoo.com >
Datum: 17. november 2012 14:26
Zadeva: Understand me


Pozdravljeni, dragi
Sem prebral in razumel vaše pošte, bo rad, da boste razumeli vse, kar je zelo jasno, da me ne boš narobe razumel, da sem povezana mojo vizitko begunca id za vas.

Moj dragi pravi dejstvo je, jaz sem zadovoljen s svojimi besedami in cenijo ton, v kateri govoriš. Tudi jaz zaupanja v vas in upam, da vam ne bom izdal zaupanje in prepričan, da imam v sebi, hočem, da veš, da sem jaz verjamem, jaz sem zadovoljen s, kar je Božje, in imam vse moje upanje in zaupanje na svoj način Božjega odgovor na molitve, preden sem naredil ta stik z vami, sem molil in se postili za tri dni, medtem ko je v mojih molitvah sem prosil Boga, da mi odgovorite tako, da je možno, da bi dosegli dober človek, nekdo z dobrim in Ponudba srce nekoga, ki mi bo pomagal s svojim srcem, nekdo, ki ima človeška čustva, nekoga, ki lahko pomilujem drugega, če so v težavah. Torej, dragi, potem ko ta stik z vami in vam odgovorili pozitivno, To me je verjeti in razumeti, da je Bog, ki je odgovoril na moje molitve, in teh razlogov sem zaupal v Tebe, in imam samozavestni in verjamemo, da ste dober človek z dobrim srcem, ker vem, da je Bogu, da sem jaz, ki služijo zmeraj odgovarja molitve z dobrimi stvarmi. Torej, dragi, hočem, da veš, da sem ti zaupal le zaradi Boga, in vem, da boste imeli dobro srce, da mi pomaga ven,

1), hočem, da veš, da je proces pridobivanje tega denarja ni preveč težko, ampak zaradi moje sedanje stanje kot begunec ne morem narediti te trditve, ki jih sami. (2) Hočem, da veš, da sem najprej obrnila na banko tega prenosa, vendar so mi rekli, da je stanje kot begunec ne more dovoliti, da naredim zahtevek mojega jaza, zato so mi svetovali, da poiščete tuje partner, ki lahko pomaga pri tem prenosu. (3) hočem, da veš, da je bil denar deponiran pri tuj račun in potrebno nekoga, ki ima tuj račun, preden bomo lahko pridobite denar, ker banka mi je povedal, poleg banke
me je pozval, da išče tujega partnerja, ki mi bo pomagal pri tem prenosu, in obljubljajo, da bodo dali nam storitev, ki jo potrebujemo, ko je moral sem predstavil mojega partnerja do njih, ki mi bo pomagal pri tem prenosu, prav tako so mi obljubili, da da bo skrbela za nas, ko bom predstavil mojega partnerja z njimi, zato sem stik z vami z dobro pogumom in zaupanjem, da mi pomaga pri tem prenosu upam, da mi boste pomagali pri srcu, prav tako sem potreboval vašo dobro skrbijo in ljubezen sreča kot mati, oče, sestra in brat, in želim, da pridejo in se spoznali tam v vaši državi, takoj ko bomo ta prenos, tako da mi lahko pošljete nekaj denarja od tam, da bi dobili svoj potni list in letalsko vozovnico, da pridejo in sva se spoznala. tako draga hočem, da mi pomaga z vašo čisto srce in se obrnite na banko in od njih zahteva, možnosti prenosa te denar na svoj račun v pričakovanju, da pridejo in vas spoznal tam. Moraš jim povedati, da si ti moj tuji partner in pravne zaupljiv k tem prenosu, in bodo zagotovo udeležiti vas, bom mu poslala sporočilo, da jim povem o tebi in bodo čaka, da stik z njimi, tako draga Želim si, da jih kontaktirate za nas, da slišim od njih prva in za večino, da bi lahko vedeli, kaj storiti naslednje. ko sem slišal od tebe, potem bom poslal Kajenje banke kontaktne podatke tako, da jih kontaktirate. dragi želim, da se mi pisati vsak dan, tako da bomo lahko poskrbel za to zadevo hitro na varno mojega življenja iz trpljenja stanju.
cakam na vašo pošto
S Juliana


MY ID CARD
 
Mr
From: RBS SCOTLAND < inquiry.rbs@london.com >
Date: 2012/11/20
Subject: AKNOWLEDGMENT PROCEDURES


Royal Bank of Scotland          
No 90312. Registered Office:

36 St Andrew Square,
Edinburgh EH2 2YB.
OUR REF: BCS/A/TR/345/CD/QI/X
Tel.  0044131208328
London , United Kingdom.


AKNOWLEDGMENT PROCEDURES


ATTN:
Sir ,

I have been directed by the director of Foreign Operation/Wire Transfer to write you in respect to the  account of Dr
Bernard Moreb  Actually, we have earlier been told about you by the young lady Miss  Juliana Moreb  she wishes you to be her trustee/representative for the claim   of her late father' s deposit with our bank.  Late Dr Bernard Moreb  was our late customer with account no. 45008901546 substantial amount (US$8,600,000.00) of deposit with us. Hence you have been really appointed as a trustee to represent the next of Kin. However before our bank will transact any business concerning the transfer of the fund with you , we will like you to send the followings:

1. A power of attorney and affidavit of oath permitting you to claim and transfer the funds to your bank account on her behalf. This document must be prepared and  endorsed by a resident lawyer  of Senegal where the girl is staying now and also the girl' s signature so that the document will be authentic for the transfer.

2.The death certificate of late Dr Bernard Moreb  (Her deceased father) confirming the death.

3. A copy of statement of account of the account issued to Dr
  Bernard Moreb 
by our   bank. 

Note that the above are compulsory, and are needed to protect our interest, yours, the next of kin after the claims. These shall also ensure  a smooth, quick and successful transfer of the fund is made. We promise to give our customers the best of our services. Should you have any question(s), please contact me ,for more directives/clarifications.

Yours Faithfully
Stephen Hester( Chief Executive officer)
Royal Bank of Scotland


 
Mrs
From: MUBIC EDEWOR < mubichambersone@voila.fr >
Date: 2012/11/21
Subject: IN OUR EFFORTS TO HELP YOU AND YOUR PARTNER


Sir,

Based on your demand to our noble law firm on how to get a letter of affidavit and prepare a power of Attorney for you and your partner, which will give you a power to transfer her late fathers money into your account.Your partner was  in contact with our law firm on the issue of the preparation of a power of attorney and affidavit of  oat.According to the Banks demand,we also noted that the affidavit of oat and the power of attorney must be prepared by our Law firm.  In view of this,our noble law firm wish to bring to your notice that before we can proceed with the service,we demand from you to re-confirm to this law firm, your full contact details as follows,

YOUR FULL NAME. . . . . . . . . . . . . . .
YOUR HOUSE ADDRESS. . . . . . . . . . .
YOUR  AGE. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
YOURS  COUNTRY   . . . . . . . . . . . . . . . . .

YOUR TELEPHONE NUMBER. . . . . . .
YOUR OCCUPATION/JOB. . . . . . . . . .

These will enable us move on with the preparing of the power of attorney and the affidavit of oat.  Therefore First thing tomorrow morning,   i have to  go to the federal high court to obtain the cost of authentication of the power of attorney and the affidavit of oat before it becomes valid for the transfer,after which our noble law firm will contact you back with the required costs before accepting to render the legal service.Yours sincerely in service,
Barrister, Mubic  Edewor. (Esq)

Telephone 00221- 778911778.


 
Mrs

From: MUBIC EDEWOR < mubichambersone@voila.fr >
Date: 2012/11/22
Subject: Attention Based on how to prepare a  power of attorney  and affidavit of oat for you and your partner. About the authorization letter and affidavit of oath that will enable you to stand on her behalf to transfer her money to your Account .
I was made to understand from your partner  that there are four documents required by the bank before the transfer of the money to your account.

1.A copy of Death certificate of her late father.
2.A copy of His Statement of account.(Which she has already).

It is now remaining the other two documents.which is power of attorney and affidavit of oath which will enable the bank to deal with you on behalf of your partner.   Prior to my inquires from the Federal  high court here in  Dakar Senegal.

In view of the above and from my inquires,it will cost the sum of €  150 Euro (One Hundred And Fifty Euro) for authentication of power of attorney, € 170 Euro (One Hundred And Seventy Euro) for swearing of the affidavit of oat at the Federal high court here before it becomes valid, € 130 Euro (One Hundred And Thirty   Euro) for notary stamping at the notary office before it will go out from Senegal here,and my legal processing fee of  € 100 Euro (One hundred Euro).

Total € 550 Euro (Five Hundred And Fifty   Euro) only to get every thing done. To speed the process as you want it.you are to send these money to me  through the Western Union Money  transfer system. which is the fastest means of sending money also to enable my noble office prepare and validate the power of attorney here in the high court and notary republic respectively.

Bellow is the information' s which you will use to send the money.

SURNAME     : MUBIC
LAST NAME  :  EDEWOR
ADDRESS     :No 125  ANITA DIOP
STATE          :DAKAR REGION
COUNTRY     :SENEGAL.

Call me immediately on phone to give me the reference code number and text question and answer soon as you send the money  or alternatively, You send me a direct email as soon as you send the money. 
Below is an attached of my identity for you to know whom you are dealing with.

Yours sincerely in service,
Barrister, Mubic  Edewor. (Esq) 


PATCHAMBERS  CONSULTANT
     NO.I25 ANITA DIOP ,DAKAR 
                SENEGAL.
  Telephone   + 221 778911778PASSPORT ID
 
     
Miss Young

If you received a similar letter, please ignore it. Do not answer it. If you do, you will end up on more of the mailing lists used by the criminals behind this fraud. Read more....

 

Copyright © 2004-2015 419.bittenus.com. All rights reserved. Updated 04-Feb-2018