Miss Young

Hello, I am Miss Young. I received the following email. It is a socalled "Advance Fee Fraud" letter, where I am promised millions for my assistance. These stories are all lies, and if I respond, sooner or later I will be asked to pay a fee. If I pay, another fee will quickly come up, and it will continue that way until I give up or run out of money. I will never see the millions, because they never existed.

If you received a similar email, you should go to the homepage to read more about 419 fraud.


Mr

hungarian


Elküldve: 2012. július 9. 18:16
Tárgy : Nincs címKözpont
Telek 1017 és 1018 Custom zárási
Adetokunbo Ademola Crescent
Wuse II, Abuja, Nigéria.
Figyelem csalás áldozata:
A nevem FEMI Babafemi, Főigazgató felelős a Gazdasági és Pénzügyi Bizottság Crimes (EFCC), Plot 1017 és 1018 Custom zárási Adetokunbo Ademola Crescent Wuse II, Abuja Nigéria.
Tanszékünk büszke arra, hogy szigorúan szemben elterjedt az internetes csalás, Afrikában és Nigériában nemzet egésze. A készüléket sikerült betölteni a teljes összeg több mint 13 milliárd amerikai dollár az elmúlt 2 évben. Azt elismerik az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ), és a mi saját vizsgálatokat finanszírozott a Világbank.
Eddig már több mint 63 éven aluli személyek őrizetben a kit fognak szembesülni tárgyalás tekintetében az elkövetett bűncselekmény súlyossága általuk elkövetett.
Ezek a vizsgálatok folynak, és minden on-line tranzakció jön, és ki a nigériai és a szomszédos Nyugat-Afrika Nemzetek éppen gyanúsította enyhe nyomát csalás változtatható meg, és lezárta a továbbiakban a tanszék, és mi nem kompenzáló, aki továbbra is fennáll az ügylet, és a végén egy áldozat végül. Figyelmeztetni kell. Ez a rutin sweep elvégezni minden negyedévben, melynek célja, hogy mossa ki minden online scammer ki a netet.
Ez az internetes csalás elleni küzdelem Nigériában vették komolyan miatt magas aránya panaszkodik mi volt a különböző személyek a világ minden tájáról. Sokan elvesztették minden valaha élt és dolgozott, míg mások vesztették életüket, hogy ezek a csalások elkövetésében sters ez istentelen cselekedet. Már nagyon sok jelentések Európából, Észak-és Dél-Amerikában, Ázsiában, Afrikában, Ausztráliában. És mindezek a jelentések valóban hozott egy csomó szégyen a nigériai nemzet és a kontinens általános Afrika, A legfrissebb statisztikák azonban nem tett az internetes átverés aránya 2010-ben és az eredmény megdöbbentő volt.
Ezek a személyek vesznek részt ezekben működik rendesen használni a személyazonosságát nagy intézmények hasonló iparban, mind a magán és állami orientált, az Egyesült Királyságban, Nigéria és környéke mérceként elkövetni ezeket crimes.This vezetett, hogy sok a káosz a múltban, ahol a nagy létesítményt sem vádolják, és beperelte a kérdéseket tudnak semmit, és hogy már nem tudják pénzeszközök jogosan megítélt nevüket.
A mag-án került sor október 28, 2010 Ghánában valamennyi vezetői ECOWAS nemzetek együttműködve az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ), a részletekről kell venni a teljes felszámolására az internetes csalás a forma minden tér az egész Afrika kontinensen, ahol a csapat internetes szakértő állította össze és kiképezni, hogyan készülékre modern eszközökkel harcol ez a csúnya aktus.
További információk a növekvő aránya az internetes csalás és hogyan az Egyesült Nemzetek állt szilárdan mögött az internetes csalás felszámolása, kattintson a linkre: http://www.scamdex.com/scam-database/C/scam-email - 04573.php.
Ez az üzenet egy részét veszi igénybe a nemrég kitett áldozatok részt eltérítése a pénzeszközök és csalás az interneten a hónapokban 2008 januárjától a májusban 2010. Ez körkörös, amelyet szokásosan az interneten elhelyezett minden negyedévben a Nigériai Szövetségi Köztársaság, az egész világ látni és legyen óvatos az ilyen csalók így szégyen, hogy a nigériai Nemzet.
A Gazdasági és Pénzügyi Bizottság Crimes (EFCC) általában kezdeni ezt a feladatot, hogy felvilágosítsa az internethasználók aránya a magas az internetes csalás, amely 80%-kal nőtt a 2000-ig dátumot. Ez azt eredményezte, hogy nőtt a növekedési ütem a korrupció az afrikai, és ez hozta a nagy nemzet bélyegüket amelyet le kell törölni egy időben.
Nemrég, itt van néhány a nevek, e-mail és létesítmények által használt CSALÁS STERS és a különböző formátumok, amelyeket szokás készüléket, hogy rávegyék azokat használják a világhálót. Mi jelenleg a mi őket őrizetbe. Ön, hogy nem figyelnek az ilyen leveleket, ha legközelebb ők küldik Önnek. Másik lehetőség, hogy jelentést kell tennie, hogy mi székhelye, ha legközelebb kapsz egy ilyen mailt, többségük illegális és nem valódi.
A Gazdasági és Pénzügyi Bizottság Crimes (EFCC) sikerült helyreállítani egy ilyen alapok, amelyek már ellopták, és ezek az eltérített CSALÁS STERS és már alá is helyezte őket őrizetbe, hogy csak akkor szabadítják fel, hogy azok a személyek, akik valódi személyazonosság igazolására hogy valóban voltak ezek a becsapott CSALÁS STERS.We csak figyelni, hogy azok, akik áldozatok biztosítja számunkra a kemény vagy lágy példányát a nemzeti útlevél vagy jogosítvány, másolatai a Western Union Money Transfer Slip, amellyel ezeket a kifizetéseket a őket.
Az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) együttműködésben a Világbank vállalta, hogy kártalanítja Önt, mint az egyik áldozat az összeg 83,000.00 HUF (nyolcvan háromezer Nagy Brit font sterling). Az érintett személyek csak akkor lehet valóban törli / ellenőrzött, ha a benyújtott dokumentumok már teljesen felül, vagy csapat investigators.In Ezen kívül, akik áldozatául esnek a második alkalommal nem vett részt a hivatal általi mivel nekik kell majd magukat hibáztatni kellene az esetre, ha esik áldozatul az ilyen internetes csalásokról STERS újra.
A panaszok és kérdések hogyan lehet kapcsolatba lépni a székhelye a EFCC egység a nigériai rendőrség, akkor a kapcsolatot e-mail cím: fbi.units01@gmail.com
Csak akkor kapja meg a jelentések / kérdések e-mailben, mint a mi forró vonalak szigorúan a sürgősségi alapokat, és általában funkcionális kizárólag Afrikában.
Megjegyzés: Ez a mail-ben küldött, mert az e-mail címét is megtalálható az interneten, a többi között csalás victims.If-e az e-mail nem vonatkozik Önre, kérjük ne válaszoljon rá, mert ez jelenti az e-mail ütött Önnek tévesen . Ellenkező esetben, akkor számoljon be nekünk a lehető leghamarabb bizonyítékot, hogy valójában egy áldozat ezt a körülményt.
Üdvözlettel,
Suppl. FEMI Babafemi.
Head EFCC főfelügyelő.


 
     
Miss Young

If you received a similar letter, please ignore it. Do not answer it. If you do, you will end up on more of the mailing lists used by the criminals behind this fraud. Read more....

 

Copyright © 2004-2015 419.bittenus.com. All rights reserved. Updated 04-Feb-2018